Wednesday, December 31, 2008

blurp!

sarapan pagi dengan si kotak.memboikot nasik lemak untuk sebulan.grr!

Tuesday, December 23, 2008

omg!

i'm headache and hunger strike!
fullstop



Monday, December 22, 2008

romp! romp!


heart Pictures, Images and Photos
currently i'm listening superhuman's song.my heart hard beating!soul..where is your love.show me..romped with the heart.
*romanticize*



Superhuman - Chris Brown(feat. Keri Hilson)

Weak
I have been crying and crying for weeks
How'd I survive when I can barely speak
Barely eat, On my knees

But that's the moment you came to me
You don't know what your love has done to me
Think I'm invincible
I see though the me I used to be

You changed my whole life
Don't know what your doing to me with your love
I'm feeling all super human, you did this to me
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human (I feel so superhuman X2)
Super human

Strong
Since I've been flying and writing the wrongs
Feels almost like I've had it all along
I can see tomorrow

Well every problem is gone because
I flew everywhere with love inside of me
It's unbelievable to see how love can set me free

You changed my whole life (life)
Don't know what your doing to me with your love (uh-huh)
I'm feeling all super human, you did this to me
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human (I feel so superhuman X2)
Super human

It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going, gone away
My only weakness is you
Only reason is you
Every minute with you
I can feel like I can do anything
I'm Going going, gone away love

You changed my whole life (oh uh)
Don't know what your doing to me with your love (to me with your love)
I'm feeling all super human, you did this to me, yeah
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human
Super human

beating heart Pictures, Images and Photos


-my only weekness is you-

Friday, December 19, 2008

.lalalala.




You Don't Need a Man, but You Want One!



You like having a guy in your life, and overall, you prefer not to be single.

You won't go out with a guy out of desperation.. you rather be alone.

However, when you're single, you do tend to obsess a little over dating.

Because no matter how good your single life is, it's better with a great guy around.

Thursday, December 18, 2008

oh! tidak!

norul cakap aku makan bersepah.
masuk mcd fail!
masuk dunkin donut fail!
sengal taknak ngaku kawan.


*adoi*

tersangat la serabai.tapi takpa.sekurang-kurangnya makan bersepah plus comot comot ni comel apa.mcm baby.iya kan?ahaha!chill!

ala la la.terasa nak cubit-cubit je baby tu.*wink*

Wednesday, December 17, 2008

lips! lips! lips!

Bibir wanita memang penuh tarikan. Namun di sebalik keindahan yang dipaparkan, terdapat suatu misteri atau rahsia tentang watak si pemiliknya.Di sini dinyatakan misteri bibir yang patut diketahui.

Bibir segar dan kemerahan
Wanita yang mempunyai bibir segar dan kemerah-merahan secara semulajadi menandakan dia mempunyai tubuh badan yang sihat dan pandai menjaga kesihatan diri. Sifat mereka juga terbuka dan periang. Ramai yang suka berkawan dengan wanita ini kerana pandai menyesuaikan diri dan ramah dalam pergaulan. Wanita ini juga mampu memberi keriangan kepada pasangannya dengan sifat semulajadinya sebagai wanita.Dia manja dan kehidupannya yang ceria sungguh menyenangkan sekali.Secara umumnya, wanita ini suka dimanja dan mahukan kasih sayang yang penuh kehangatan. Dia akan kecewa sekiranya mendapat pasangan yang kaku dan tidak tahu memanjakannya. Biasanya juga mereka mempunyai raut wajah yang menarik, selari dengan kecantikan bibirnya yang sentiasa mengundang rasa senang dan mesra kaum lelaki.

Bibir yang biru (pucat)
Tidak kira apa juga bentuk bibir wanita ini, cahayanya kelihatan kebiruan. Biasanya wanita ini tidak begitu boleh diletakkan kepercayaan. Kata-katanya tidak boleh dipegang,selalu bersifat ingkar dan cuai terhadap tanggungjawab dan kewajipannya. Cerewet dan suka menimbulkan perselisihan dengan pasangannya. Jika anda ingin menjadi kekasihnya, anda hendaklah seorang yang boleh mengatasinya atau mengawalnya.

Bibir yang tipis
Tipis bukan beerti nipis! Wanita yang memiliki bibir tipis pada umumnya banyak mulut dan suka membicarakan hal-hal yang kadangkala boleh disifatkan sebagai tidak wajar. Suka melakukan sesuatu dengan caranya sendiri tanpa mempedulikan apa kata orang lain. Wanita ini pandai memujuk rayu dan tahu juga berpura-pura dalam memainkan peranan demi kepentingannya. Wanita ini juga mempunyai nafsu yang cukup besar dan memerlukan belaian yang penuh kehangatan dari pasangannya. Wanita ini bersikap optimis dalam menjalani kehidupannya.

Bibir yang mungil
Wanita ini secara umumnya mempunyai gaya dan pesona yang mendebarkan lelaki. Selalu mempamerkan gaya keanak-anakan dan bersifat manja. Suka didampingi dan dibelai oleh pasangan. Wanita ini juga suka bergantung kepada orang lain, tidak mempunyai pendirian yang mantap lantaran selalu bersikap ragu-ragu dengan apa yang dilakukan.Lelaki mudah mengambil kesempatan untuk menggodanya. Wanita jenis ini juga mudah dijinakkan jika pandai membaca kelemahannya.Wanita ini boleh diharap menjadi ibu yang baik dan suri rumah yang bertanggungjawab. Namun suka merungut dan berleter jika tidak mendapat apa yang diingininya.

Bibir yang tebal
Wanita berbibir tebal dikatakan mempunayi nafsu yang kuat. Sukakan kemesraan dan kehangatan Dia juga bersikap agak bebas dan terbuka apalagi jika dikaitkan dengan persoalan cinta dan seks. Mampu memberi keseronokan dan kesenangan kepada pasangannya, namun boleh juga menimbulkan suasana yang sebaliknya lantaran sikapnya yang suka mencemuh dan memalukan dikhalayak ramai.Wanita ini tidak suka sikap yang berpura-pura. Jika diamanahkan suatu rahsia, dia boleh menjaganya dengan baik dan mengunci rapat. Bagaimanapun jika dia mula membenci seseorang ,kata-kata yang dihamburkan menyinggung perasaan orang dan terburailah segala rahsia orang yang dibencinya.Begitu mementingkan kecantikan dan bersolek lama. Banyak wang yang dihabiskan untuk tujuan kecantikan serta bersikap pemboros. Tidak pandai menguruskan rumahtangga dan anak-anak. Jika anda sebagai suaminya, seharusnya mempunyai sifat kewibawaan untuk membimbingnya. Jika tidak dia akan bersikap queen-control!

Bibir sentiasa terbuka
Mempunyai keinginan yang tinggi dari segi kehidupan dan juga seks. Dalam soal kerja atau tanggungjawab, mereka cukup berdisiplin dan mencapai prestasi yang membanggakan. Ramai wanita jenis ini memperoleh kedudukan yang baik dalam kerjaya kerana mampu berjaya dalam setiap bidang yang diceburinya. Optimis dan bermatlamat. Dia juga mudah jatuh cinta dan berusaha sedaya-upaya untuk memiliki atau memenangi hati lelaki yang dicintainya. Tidak segan atau malu untuk meminta apa yang dihajatinya dalam perhubungan. Dia pandai merangsang pasangan dengan gaya pesonanya yang hebat dan erotik. Pandai memanfaatkan keistimewaan diri.

i wanna girl with lips like morphine!

-kill hannah-

:(

adoi!
period pain





*sigh*

Tuesday, December 16, 2008

taylor swift - love story

taylor swift - love story
We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony of summer air

See the lights,
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
You say hello
Little did I know

That you were Romeo you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said:

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet cause we're dead if they know
So close your eyes
Escape this town for a little while

Cause you were Romeo I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
And I was begging you please don't go and I said:

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real,
Don't be afraid
We'll make it out of this mess
It's a love story baby just say yes, oh,

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town I said:

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knealt to the ground and pulled out a ring

And said:

Marry me Juliet you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad you'll pick out a white dress
It's a love story baby just say yes
Oh, oh, oh
Oh, oh, oh, oh
Cause we were both young when I first saw you

she's only nineteen duke!but she has a great voice!

blurp!

earphone Pictures, Images and Photos
earphone
  • agak 10% penting jugak la bagi aku.
  • of course guna time mendengar lagu.memang wajib aku pakai nye la.
  • kalau dalam perjalanan yang agak jauh bila naik kereta or bas, memang kena ada benda alah ni.kalau tak memang bosan journey tersebut.
  • yang original pernah kena curik.then aku beli yang baru.local jep.cost RM25
  • bila aku dapat calling dari person yang ku kira akan berborak lama, sebelum pickup phone mesti aku pasang earphone siap2.sebab memiliki handphone yang cepat panas.memang begitu.
  • last but not list, aku cukup pantang bila tengok girls yang pakai earphone selit kat pipi tudung.adoi! gila bapak poyo!(kalau ada yang terasa ape aku kisah)

memos: neways, motif sebenar aku masukkan isu earphone ni bukan apa.just nak highlight list yang terakhir tu je.sekian! terima kaseh!

Monday, December 15, 2008

why?



-juliet says-

"hey Romeo, you nearly gave me a heart attack!"





♥♥

Friday, December 12, 2008

camera terselit!

capture 1
capture 2
capture 3
capture 4
persoalannya:
1) adakah time tu aku sedang bekerja atau sedang berchating? bloging? dan sebagainya..

Wednesday, December 10, 2008

coming soon!

ignored. c o n t r o v e r s y.ignored

Thursday, December 4, 2008

.tak ada modal.

nak tulis ape eh.


erm.
okey.
btw aku tak sabar nak tunggu esok.kerana..

esok.


aku.

mahu pulang.meninggalkan kl.balik kampung!
neways my mum ada nak buat majlis korban.so that's why la agak excited aku nak balik rumah.agak lama juga aku tak balik since raya puasa lepas.



ape ape pun,



"selamat menyambut hari raya aidil adha"

Friday, November 28, 2008

try it now.it's fun!

ahah!actually dah lama aku tahu ada edit picture sebegini.tapi buat tak tahu jer.then,sekali si elly introduced more to me.baru la terasa nak bukak website ni.memandangkan dah ramai yang tengah gila gila edit picture.

koleksi yang termampu aku buat.
ada yang agak real and ada jugak yang agak weird.

see yah!

this is the most beautiful real editing that i thought.amazing seeing me as a cover girl magazine.ahah!

*awesome*

yaya! they was found me at afghanistan territory.it's shocked!
anyone adored with me?hand up your hand please.hihi!
pick me! pick me one!
.banner.
exciting moment.
it's cool.aite?
so..wanna try it? visit this website now!

Thursday, November 27, 2008

s u r v e y

survey Pictures, Images and Photos


1. My eye color: pure black
2. Favorite car: the only myvi silver.hehe!
3. Right-handed or left-handed: right handed
4. Shoes / heels you wore today: giossardi
5. My fears: waterfall, snake and rapers
6. Goal you would like to achieve this year: lose weight
7. Do you wear pynjamas: yes!
8. My bedtime: after 10pm
9. Pepsi or Coke: erm!pepsi.maybe.
10. Single or Group Dates: single date
11. Chocolate or Vanilla: chocolate
12. Do you smoke: no!i hate smoker
13. Do you sing: yup.always!
14. Have you been in love: yes. It's been long time ago.
15. Do you want to get married: of course! with my perfect match.with my soul mate.with my beautiful soul.God Willing!
16. Do you get along with your parents: yes
17. Do you play a musical instrument: I wish I could
18. In the past month have you smoked: refer to no 12
19: Favorite candy bar: Cadbury, halls
20. In the past month have you gone on a date: yes!
21. All-time favorite sports team: -
22. Ideal girlfriend/boyfriend: physically he must taller than me and good looking.
23. My best friend(s): several only!
24. Do you believe in love at first sight: yes
25. Favorite clothing brand: communique, nicole, PDI, hush puppies
26. Dream vacation: holland!
27. My favorite singer: chris daughtry.i adored with his voices.he makes me melt!
28. My favorite movie: pearl harbour
29. Have you ever fired a gun: no la!
30. Do you like answering these questions: yah! but it's too much! but i like it.
31. Do you like yourself: yes! of course!
32. I am addicted to: cute stuffs.photography.sleep etc.
33. Favorite drink: sky water.fresh orange!
34. Do you have a crush on anyone: yes!
35. Are you ticklish: depends..
36. Favorite ice cream flavor: chocolate, vanila
37. Define yourself in 3 words: simple.smile.sensitive
38. Do you believe in God: of course..
39. Favorite day of the week: weekends!
40. cellphone brand: sony ericsson
41. Favorite author: monty tracky
42. What magazines do you read: galaxie.cleo
43. Sweet or sour: errr!
44. Favorite chewing gum brand: don't like chew.it's seems like a goat.
45. My hair color / pattern: pure black / wavy
46. Height / weight: 158cm / 50kg
47. My heritage: my beloved family
48. My weakness: easy to crying
49. My perfect pizza: supreme! supreme! pizza hut
50. My most overused phrase on IM: serabai.menggelabah
51. My best physical feature: ahaha! my lips.maybe!
52. Do you get motion sickness: not really
53. McDonalds or Burger King: both
54. Lipton Ice Tea or Nestea: not prefer either one
55. Cappuccino or Coffee: moccachino.starbucks! ok?
56. Do you swear: sometimes
57. Do you want to go to college: undergraduated college student
58. Do you think you’re attractive: maybe.ahaha!
59. Do you like thunderstorms: no
60. In the past month have you drunk alcohol: no
61. In the past month have you been on drugs: no drugs.no medicine
62. Favorite cartoon: atashinchi.
63. Favorite sport : next ques pls..
64. In the past month have you been on stage: no.
65. Ever been beaten up: yup. Long time ago.
66. How you want to die: Peacefully.in my mum's arm
67. Number of piercings: 2
68. Favorite color: green much!
69. Favorite food dish: tomyam.sambal udang.gulai lemak
70. My parents are: mat hassan shafiee and normah abd latiff
71. Do you have children: no.one day i hope.
72. Do you have pets: no.but i love cats!
73. My favorite music genre: universal.
74. My favorite season: summer!
75. Silver or Gold: gold.i don't hv any silver's accessories
76. Who was the last person that called you: my bos.sazlly mokhtar.
77. Are you a good driver : erm..i still got 'P' meh!
78. Would you rather be rich or famous: Rich
79. When I’m sad or down, I prefer to: be alone.disturb me not okey!
80. What is your phone’s current ringtone: tigerlily-matchbook romance
81. The longest you’ve gone without sleeping: no.i must go to sleep.
82. What would you do with a million dollars: spend money.shopping! shopping!
83. What makes you laugh: humor n stupid past time
84. Your favorite book: what we called a 'tender documents'
85. Most embarrassing moment : when someone makes me blushing.
86. Favorite item that you currently own: hush puppies's tshirt
87. Have you ever moved: yup..
88. Kisses or hugs: Both.
89. Are you a very emotional person: yes! i am.
90. your precious: a ring

surveying to my beloved mom!

dalam banyak2 yang aku survey, yang ni yang paling aku berkenan sekali.nampak simple.tapi once dah sarung kaki macam taknak bukak kasut ni.sungguh!
*hush puppies hush*

Friday, November 21, 2008

.trouble is a friend.

Trouble will find you
No matter where you go
Oh, oh
No matter if you're fast
No matter if you're slow
Oh, oh

The eye of the storm wanna cry in the morn
Oh, oh
You're fine for a while
But you start To lose control

He's there in the dark
He's there in my heart
He waits in the wings he's gotta play a part
Trouble is a friend
Yeah
Trouble Is a friend of mine
Ahh

Trouble is a friend
But trouble is a foe
Oh, oh
And no matter What I feed him
He always seems to grow
Oh, oh
He sees what I see And he knows What I know
Oh, oh
So don't forget As you ease On down my road

He's there in the dark
He's there in my heart
He waits in the wings
He's gotta play a part
Trouble is a friend
Yeah
Trouble Is a friend of mine

So don't be alarmed
If he takes you By the arm I roll down the window
I'm a sucker
For his charm Trouble is a friend
Yeah
Trouble Is a friend of mine
Ahh

How I hate the way
He makes me feel And how I try To make him leave I try
Oh, oh,
I try But he's There in the dark
He's there in my heart
He waits in the wings
He's gotta play a part
Trouble is a friend
Yeah
Trouble Is a friend of mine

So don't be alarmed
If he takes you By the arm
I roll down the window
I'm a sucker For his charm Trouble is a friend
Yeah
Trouble Is a friend of mine Ahh Ooh Ahh Ooh


lenka Pictures, Images and Photos

sedang memulas!

perut aku dah start memulas-mulas.mood nak keja pon memamg totally out.takde semangat nak keja.rasa macam nak tuam perut ni pon ada.dah start nak sakit pinggang.ya!exactly..period pain.just tuhan yang tahu sakitnya bila start awal-awal period ni.

*sigh*

bila dah time-time macam ni.biasa la.hormon pon dah lari habis.kira-kira 100meter.so so asik nak marah-marah je keja.actually hari ini aku ada site visit menara maybank.tapi tak pegi.then, lagi..macam tadi.aku ada discussion dengan mr.lee futat.my subcon.argue pasal statement final account yang aku buat.di sebabkan kedua-dua pihak bertindak secara professional.so naseb la takde sapa-sape yang kena maki atau dimaki.ternyata aku hanya bertindak cool untuk mengatasi segalah permasalahan yang timbul.
ok mr lee.i'm accepted your ways.
thank you.

others,

ida: you.sakit perut.
elly: kenape?
ida: period pain..fresh lagi(sambil mencebik)
elly: oh! patutla..wei..sapa nak sedut fresh blood?? (sambil menuding ke arahku)
ida: suks? erm..vampire pon taknak macam ni elly..


* masing-masing tersenyum*

btw aku dah tak sabar nak tunggu petang.aku nak balik!!

Tuesday, November 18, 2008

happy birthday girls

18 november and 19 november.yah! this is our celebrating.celebrating birthday.neways secara kebetulan nya dua orang opismate aku ni ter hari jadi sama.azhani & fifa.cuma awal dan lambat sehari.jadi sebaik sahaja selesai lunch.kitorang singgah di secret recepi.carilah apa apa yang patut.kira kira jam 3, semua lepak kat pantry.
hasil collection di antara kami.yum! yum!choc cake is my fav.au!
gadis-gadis yang sedang diraikan.btw..ops! tidak termasuk yang di tengah-tengah.interframe jer yang lebih tu.wink! wink! terpancar kebahagiaan di wajah azhani.aite?
opismate yang sangat sangat sporting.
makan jangan tak makan ida.
and finally..taraaa!

Monday, November 17, 2008

exciting moment!

this week is so excited.because of what?yah! because of i got a new nephew.my brother's son who was born on 12th november 2008.memang aku dan keluarga excited giler dengan kelahiran baby baru sebabnya agak lama juga kami tidak menerima insan suci seperti begini.last adalah dengan lahirnya baby boy yang kian nakal sekarang di mana dia sudah mencecah 4 tahun.maka sudah 4 tahun juga lah famili tidak menerima teriakan insan kecil.

neways, sabtu lepas aku and famili pegi umah abang untuk ziarah baby baru nya.memang nampak la abang begitu seronok dengan kehadiran insan baru ini.bila cerita bab memberi nama.abang nak letakkan nama mohd amir arshad.tapi nama arshad tu macam menunjukkan nama budak yang degil.so so kitorang mintak tukar nama mohd amir ashraf.tak tahu la pulak diterima pakai or not.and i hope so la.sbb agak kiut nama yang aku berikan tu.hehe! but but tak kisah la ape nama yang dia nak letak asalkan tiada kaitan dengan nama yang berkaitan dengan 'adam' untuk baby boy and 'sofia' untuk baby girl sebab aku dah chop awal-awal nama tu untuk my future baby.hiihi! sofia.very very soft name aite?maybe she will be like her mama's character soon.*wink*
this is a new born.

Friday, November 14, 2008

Thursday, November 13, 2008

site visit BSN Bangi

today, i've site vist at BSN Bangi.deal dengan cik shah akan gerak dari kl pukul 10.30 pagi.but gerak lambat skit cuz elly tentiba sakit perut la pulak.so so terpaksa la menunggu beberapa ketika bagi menyudahkan hajat yang terpendam.sempat aje nak snap.
sampai dalam kul 11 lebeh.actually org BSN terus direct appoint kat GG untuk buat keje2 tempered glass ni.so that's why la nampak macam takde sape je kat sana.jus renovation biasa je.dismantle glass then supply install tempered glass yang baru.that all.semenjak dua menjak ni aku la asst.project manager, aku lah asst.contract manager.sebabnye.shahir dah takde.nasir dah takde.series GILA KUASA.haha!
candid by: elly
sempat lagi berdiskusi dan berkontroversi sebelum pulang.banyak snap pic time ni.terasa macam the movie script ending pulak.
Jom shake it! shake it! ahaha.mcd.i'm love it.gerak pulang sekitar jam 1 tengah hari.hari mendung mendung dan terus hujan membasahi highway.

Friday, November 7, 2008

.....

aku tersangat lah mengantuk di kala masa ini.

sekian!

Thursday, November 6, 2008

;(

i've lost my precious.

;(

*sigh*

Tuesday, November 4, 2008

it's raining outside the window.

outside is raining.
tunder and storm against together.
frozen.
sleepy is building inside.
bos! i want to sleep.

Sunday, November 2, 2008

a short love story

There was a blind girl who hated herself just because she was blind. She hated everyone, except her loving boyfriend. He was always there for her. She said that if she could only see the world, she would marry her boyfriend.

One day, someone donated a pair of eyes to her and then she could see everything, including her boyfriend. Her boyfriend asked her, "now that you can see the world, will you marry me?" The girl was shocked when she saw that her boyfriend was blind too, and refused to marry him.

Her boyfriend walked away in tears, and later wrote a letter to her saying..... "Just take care of my eyes dear." i'll always love you forever..

Friday, October 31, 2008

:)

sementara restkan mata dengan bebanan tender..this is what i've done.
chill baby chill!

Thursday, October 30, 2008

site visit


arini aku ade site visit.location..GM carpark menara maybank.gerak dlm kol 10.45 dgn elly.sampai area kol 11 jugak la.sblum tu sempat jugak aku posing dpn opis.rasanya dh lama aku idam2 dh pose kat situ sbb environment pon cantik.hihi.then time sampai tu dh ramai upenye contractor yg ade kat situ.igt leh jumpe dgn en thana.tp org lain plak yg incharge briefing td.lalala.actually scope keje nye xdela byk sgt pon jus nak hack balik existing humps kat situ then supply install yg baru.ok la.gerak dr site tgh ari aku dh tak lunch.jus makan jambu.xde selera nk makan.

Tuesday, October 28, 2008

all about a m b e r's sign!

The Fishes Febuary 20 to March 20.
a m b e r is 21st f e b r u a r y 1986
1)Imaginative and sensitive
2)Compassionate and kindSelfless
3)unworldly Intuitive and sympathetic
On the dark side....
1)Escapist and idealistic
2)Secretive and vague
3)Weak-willed and easily led
==========================================
Pisces! About Your Sign...
Pisces,
Pisceans possess a gentle, patient, malleable nature. They have many generous qualities and are friendly, good natured, kind and compassionate, sensitive to the feelings of those around them, and respond with the utmost sympathy and tact to any suffering they encounter. They are deservedly popular with all kinds of people, partly because their easygoing, affectionate, submissive natures offer no threat or challenge to stronger and more exuberant characters. They accept the people around them and the circumstances in which they find themselves rather than trying to adapt them to suit themselves, and they patiently wait for problems to sort themselves out rather than take the initiative in solving them. They are more readily concerned with the problems of others than with their own.

Their natures tend to be too otherworldly for the practical purposes of living in this world as it is. They sometimes exist emotionally rather than rationally, instinctively more than intellectually (depending on how they are aspected). They long to be recognized as greatly creative. They also dislike disciple and confinement. The nine-to-five life is not for them. Any rebellion they make against convention is personal, however, as they often times do not have the energy or motivation to battle against the Establishment.

Pisceans tend to withdraw into a dream world where their qualities can bring mental satisfaction and sometimes, fame and financial reward for they are extremely gifted artistically. They are also versatile and intuitive, have quick understanding, observe and listen well, and are receptive to new ideas and atmospheres. All these factors can combine to produce remarkable creativity in literature, music and art. They may count among their gifts mediumistic qualities which can give them a feeling that their best work comes from outside themselves, "Whispered beyond the misted curtains, screening this world from that." Even when they cannot express themselves creatively they have a greater than average instinct for, and love of, beauty in art and nature, a catlike appreciation of luxury and pleasure, and a yearning for new sensations and travel to remote, exotic places.

They are never egotistical in their personal relationships and give more than they ask from their friends. They are sexually delicate, in the extreme almost asexual, and most Pisceans would want a relationship in which the partner's mind and spirit rather than the body resonated with their own. Unfortunately they can be easily misled by a lover who courts them delicately and in marriage makes them unhappy by a coarser sexuality than they expected. They are nevertheless intensely loyal and home-loving and will remain faithful.
=================================
Possible Health Concerns...
Pisces governs the feet, liver and lymphatics, and its subjects can be threatened by anaemia, boils, ulcers and other skin diseases, especially inflammation of the eyelids, gout, inflammation, heavy periods and foot disorders and lameness.
========================================
L I K E S
*Solitude to dream in
*Mystery in all its guises
*Anything discarded to stay discarded
*The ridiculous
*like to get 'lost'
D I S L I K E S
*the obvious
*being criticized
*feeling all at sea about something
*know-it-alls
*pedantry

l o v e!

Secondhand Serenade - Fall For You

The best thing about tonight’s that we’re not fighting
Could it be that we have been this way before
I know you don’t think that I am trying
I know you’re wearing thin down to the core

But hold your breathe
Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don’t make me change my mind
Or I wont live to see another day
I swear it’s true
Because a girl like you is impossible to find
Your impossible to find

This is not what I intended
I always swore to you i’d never fall apart
You always thought that I was stronger
I may of failed
But I have loved you from the start
Ohhhh

But hold your breathe
Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don’t make me change my mind
Or I wont live to see another day
I swear it’s true
Because a girl like you is impossible to find
It’s impossible

So breathe in so deep
Breathe me in
I’m yours to keep
And hold onto your words
Cuz talk is cheap
And remember me tonight
When your asleep

Because tonight will be the night that
I will fall for you
Over again
Don’t make me change my mind

Or I wont live to see another day

I swear it’s true

Because a girl like you is impossible to find

Tonight will be the night that
I will fall for you
Over again
Don’t make me change my mind
Or I wont live to see another day
I swear it’s true
Because a girl like you is impossible to find Your impossible to find

Sunday, September 28, 2008

selamat hari raya!

hari ni hari ahad.sempat pulak aku online jap.busan la pulak.xjadi nk keluar arini.esok aku dh nk balik kampung.xsabarnya nak berbuka kat umah.jumpe mak n sume..tadi aku dh siap kemas kain baju skit2 untuk bawak balik esok.baju raya?erm..aku dh spare 3 pasang tahun ni.raya pertama kaler marron.raya kedua kaler hijau and then raya ketiga maybe kaler orange cair.hum!tak ketinggalan jugak baju untuk ziarah kubur nanti.coklet.tahun ni dh masuk tahun kedua kitorg adik beradik akan ziarah kubur arwah abah.sedih sangat.terasa sangat kehilangan abah.mcm mane pun rindu aku pd dia.aku selalu sedekahkan surah al-fatihah kpd abah.semoga rohnya dicucuri Rahman.amin!

Esok mungkin kitorg akan bergerak pagi.aku, akak and tunangnya akan balik same2 menuju ke utara.tapi sebelum tu aku akan pegi ke umah abg dulu kat kelang cuz mau amik mercun.huhu!disebabkan abg xjadi balik raya tahun ni.so die just kirimkan mercun di hari raya nt.mmg tradisi my bro yg akan jd supplier mercun tiap2 raya.hihi!

erm..rasanya takat ni dulu kot coretan utk kali ni.ape2 pun.kepada semua umat islam.SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN!.maaf jika ada sebarang salah dan silap ya.bye!

Friday, September 26, 2008

my favourite cartoon!

ATASHINCHI! hahah.this is my favourite cartoon.
when: every sunday
at : 7.00 p.m TV3
setiap hari ahad aku tak akan miss tengok citer ni.best giler.memang keluarga ni serabai.sampaikan original sound track dia pun aku dah terhapal.huhu!-konichiwa..arigato..sayonara..
love mikan.comel sangat..aku paling suka bila bab die tak puas ati orang cakap die budak sekolah rendah.padahal dia dah menengah pun.just badan die je yg kecik.yang mak dia pulak suka mengusik..huhu.kadang2 aku rasa perangai mak dia best sangat.kadang2 sporting.kadang2 klakar ya amat.kadang2 suka marah2.kadang2 suka pujuk balik anak2 dia.au! adik mikan.yuzuhiko! cute jugak.trademark diorang bila balik skolah.."mak..saya dah balik".hehe
er..setakat ni xpenah pulak aku nampak koleksi ape2 pasal cartoon ni.tak kisah la mug ker..calender ker..tshirt ker..kalau ade sure aku beli.nampaknya aku kene pegi jepun kot.lalalalal.

Wednesday, September 24, 2008

famous gallery

i love calculation.i hate reading.but i love KINOKUNIYA!.my selection in english and japanese titles.