Wednesday, December 31, 2008

blurp!

sarapan pagi dengan si kotak.memboikot nasik lemak untuk sebulan.grr!

Tuesday, December 23, 2008

omg!

i'm headache and hunger strike!
fullstop



Monday, December 22, 2008

romp! romp!


heart Pictures, Images and Photos
currently i'm listening superhuman's song.my heart hard beating!soul..where is your love.show me..romped with the heart.
*romanticize*



Superhuman - Chris Brown(feat. Keri Hilson)

Weak
I have been crying and crying for weeks
How'd I survive when I can barely speak
Barely eat, On my knees

But that's the moment you came to me
You don't know what your love has done to me
Think I'm invincible
I see though the me I used to be

You changed my whole life
Don't know what your doing to me with your love
I'm feeling all super human, you did this to me
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human (I feel so superhuman X2)
Super human

Strong
Since I've been flying and writing the wrongs
Feels almost like I've had it all along
I can see tomorrow

Well every problem is gone because
I flew everywhere with love inside of me
It's unbelievable to see how love can set me free

You changed my whole life (life)
Don't know what your doing to me with your love (uh-huh)
I'm feeling all super human, you did this to me
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human (I feel so superhuman X2)
Super human

It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going, gone away
My only weakness is you
Only reason is you
Every minute with you
I can feel like I can do anything
I'm Going going, gone away love

You changed my whole life (oh uh)
Don't know what your doing to me with your love (to me with your love)
I'm feeling all super human, you did this to me, yeah
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human
Super human

beating heart Pictures, Images and Photos


-my only weekness is you-

Friday, December 19, 2008

.lalalala.




You Don't Need a Man, but You Want One!



You like having a guy in your life, and overall, you prefer not to be single.

You won't go out with a guy out of desperation.. you rather be alone.

However, when you're single, you do tend to obsess a little over dating.

Because no matter how good your single life is, it's better with a great guy around.

Thursday, December 18, 2008

oh! tidak!

norul cakap aku makan bersepah.
masuk mcd fail!
masuk dunkin donut fail!
sengal taknak ngaku kawan.


*adoi*

tersangat la serabai.tapi takpa.sekurang-kurangnya makan bersepah plus comot comot ni comel apa.mcm baby.iya kan?ahaha!chill!

ala la la.terasa nak cubit-cubit je baby tu.*wink*

Wednesday, December 17, 2008

lips! lips! lips!

Bibir wanita memang penuh tarikan. Namun di sebalik keindahan yang dipaparkan, terdapat suatu misteri atau rahsia tentang watak si pemiliknya.Di sini dinyatakan misteri bibir yang patut diketahui.

Bibir segar dan kemerahan
Wanita yang mempunyai bibir segar dan kemerah-merahan secara semulajadi menandakan dia mempunyai tubuh badan yang sihat dan pandai menjaga kesihatan diri. Sifat mereka juga terbuka dan periang. Ramai yang suka berkawan dengan wanita ini kerana pandai menyesuaikan diri dan ramah dalam pergaulan. Wanita ini juga mampu memberi keriangan kepada pasangannya dengan sifat semulajadinya sebagai wanita.Dia manja dan kehidupannya yang ceria sungguh menyenangkan sekali.Secara umumnya, wanita ini suka dimanja dan mahukan kasih sayang yang penuh kehangatan. Dia akan kecewa sekiranya mendapat pasangan yang kaku dan tidak tahu memanjakannya. Biasanya juga mereka mempunyai raut wajah yang menarik, selari dengan kecantikan bibirnya yang sentiasa mengundang rasa senang dan mesra kaum lelaki.

Bibir yang biru (pucat)
Tidak kira apa juga bentuk bibir wanita ini, cahayanya kelihatan kebiruan. Biasanya wanita ini tidak begitu boleh diletakkan kepercayaan. Kata-katanya tidak boleh dipegang,selalu bersifat ingkar dan cuai terhadap tanggungjawab dan kewajipannya. Cerewet dan suka menimbulkan perselisihan dengan pasangannya. Jika anda ingin menjadi kekasihnya, anda hendaklah seorang yang boleh mengatasinya atau mengawalnya.

Bibir yang tipis
Tipis bukan beerti nipis! Wanita yang memiliki bibir tipis pada umumnya banyak mulut dan suka membicarakan hal-hal yang kadangkala boleh disifatkan sebagai tidak wajar. Suka melakukan sesuatu dengan caranya sendiri tanpa mempedulikan apa kata orang lain. Wanita ini pandai memujuk rayu dan tahu juga berpura-pura dalam memainkan peranan demi kepentingannya. Wanita ini juga mempunyai nafsu yang cukup besar dan memerlukan belaian yang penuh kehangatan dari pasangannya. Wanita ini bersikap optimis dalam menjalani kehidupannya.

Bibir yang mungil
Wanita ini secara umumnya mempunyai gaya dan pesona yang mendebarkan lelaki. Selalu mempamerkan gaya keanak-anakan dan bersifat manja. Suka didampingi dan dibelai oleh pasangan. Wanita ini juga suka bergantung kepada orang lain, tidak mempunyai pendirian yang mantap lantaran selalu bersikap ragu-ragu dengan apa yang dilakukan.Lelaki mudah mengambil kesempatan untuk menggodanya. Wanita jenis ini juga mudah dijinakkan jika pandai membaca kelemahannya.Wanita ini boleh diharap menjadi ibu yang baik dan suri rumah yang bertanggungjawab. Namun suka merungut dan berleter jika tidak mendapat apa yang diingininya.

Bibir yang tebal
Wanita berbibir tebal dikatakan mempunayi nafsu yang kuat. Sukakan kemesraan dan kehangatan Dia juga bersikap agak bebas dan terbuka apalagi jika dikaitkan dengan persoalan cinta dan seks. Mampu memberi keseronokan dan kesenangan kepada pasangannya, namun boleh juga menimbulkan suasana yang sebaliknya lantaran sikapnya yang suka mencemuh dan memalukan dikhalayak ramai.Wanita ini tidak suka sikap yang berpura-pura. Jika diamanahkan suatu rahsia, dia boleh menjaganya dengan baik dan mengunci rapat. Bagaimanapun jika dia mula membenci seseorang ,kata-kata yang dihamburkan menyinggung perasaan orang dan terburailah segala rahsia orang yang dibencinya.Begitu mementingkan kecantikan dan bersolek lama. Banyak wang yang dihabiskan untuk tujuan kecantikan serta bersikap pemboros. Tidak pandai menguruskan rumahtangga dan anak-anak. Jika anda sebagai suaminya, seharusnya mempunyai sifat kewibawaan untuk membimbingnya. Jika tidak dia akan bersikap queen-control!

Bibir sentiasa terbuka
Mempunyai keinginan yang tinggi dari segi kehidupan dan juga seks. Dalam soal kerja atau tanggungjawab, mereka cukup berdisiplin dan mencapai prestasi yang membanggakan. Ramai wanita jenis ini memperoleh kedudukan yang baik dalam kerjaya kerana mampu berjaya dalam setiap bidang yang diceburinya. Optimis dan bermatlamat. Dia juga mudah jatuh cinta dan berusaha sedaya-upaya untuk memiliki atau memenangi hati lelaki yang dicintainya. Tidak segan atau malu untuk meminta apa yang dihajatinya dalam perhubungan. Dia pandai merangsang pasangan dengan gaya pesonanya yang hebat dan erotik. Pandai memanfaatkan keistimewaan diri.

i wanna girl with lips like morphine!

-kill hannah-

:(

adoi!
period pain





*sigh*

Tuesday, December 16, 2008

taylor swift - love story

taylor swift - love story
We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony of summer air

See the lights,
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
You say hello
Little did I know

That you were Romeo you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said:

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet cause we're dead if they know
So close your eyes
Escape this town for a little while

Cause you were Romeo I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
And I was begging you please don't go and I said:

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real,
Don't be afraid
We'll make it out of this mess
It's a love story baby just say yes, oh,

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town I said:

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knealt to the ground and pulled out a ring

And said:

Marry me Juliet you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad you'll pick out a white dress
It's a love story baby just say yes
Oh, oh, oh
Oh, oh, oh, oh
Cause we were both young when I first saw you

she's only nineteen duke!but she has a great voice!

blurp!

earphone Pictures, Images and Photos
earphone
  • agak 10% penting jugak la bagi aku.
  • of course guna time mendengar lagu.memang wajib aku pakai nye la.
  • kalau dalam perjalanan yang agak jauh bila naik kereta or bas, memang kena ada benda alah ni.kalau tak memang bosan journey tersebut.
  • yang original pernah kena curik.then aku beli yang baru.local jep.cost RM25
  • bila aku dapat calling dari person yang ku kira akan berborak lama, sebelum pickup phone mesti aku pasang earphone siap2.sebab memiliki handphone yang cepat panas.memang begitu.
  • last but not list, aku cukup pantang bila tengok girls yang pakai earphone selit kat pipi tudung.adoi! gila bapak poyo!(kalau ada yang terasa ape aku kisah)

memos: neways, motif sebenar aku masukkan isu earphone ni bukan apa.just nak highlight list yang terakhir tu je.sekian! terima kaseh!

Monday, December 15, 2008

why?



-juliet says-

"hey Romeo, you nearly gave me a heart attack!"





♥♥

Friday, December 12, 2008

camera terselit!

capture 1
capture 2
capture 3
capture 4
persoalannya:
1) adakah time tu aku sedang bekerja atau sedang berchating? bloging? dan sebagainya..

Wednesday, December 10, 2008

coming soon!

ignored. c o n t r o v e r s y.ignored

Thursday, December 4, 2008

.tak ada modal.

nak tulis ape eh.


erm.
okey.
btw aku tak sabar nak tunggu esok.kerana..

esok.


aku.

mahu pulang.meninggalkan kl.balik kampung!
neways my mum ada nak buat majlis korban.so that's why la agak excited aku nak balik rumah.agak lama juga aku tak balik since raya puasa lepas.



ape ape pun,



"selamat menyambut hari raya aidil adha"