Monday, June 29, 2009

Apakan daya bertukar menjadi Oooyeah entry! (tralala..)

Dear diary,

Hari tu, aku dapat surprise dari dia. Aku sangka aku memang dah takkan dapat peluang, harapan, semangat berjumpa kekasih gelapku tu lagi memandangkan segala pujuk rayu yang tak menjadi. Ok aku tahu aku bukan pelakon terhebat. Belum cukup kick power. Heheh! Last-last, menerusi talian mudah alih..

"You, betul ker nak pegi concert Akon tu ?"

"Eh, kenapa plak tiba-tiba tanye ni ?"

"Takde la. You memang betul-betul nak pegi ker ? Tadi I baca blog you. "
(Dengan nada suara yang paling soft spoken sekali)

"Em...ala..tak dapat pegi pun takpe. Lagipun memang I dah tak rasa nak pegi lagi. "
(Saja nak tarik rasa simpati. Padahal dalam hati nak! nak! nak! tanya la lagi..)

"Ok.ok kalau macam tu, nanti I pegi cari tiket. Kat mana nak dapat tu eh ?"

"Ala takpe la you. It's okey. i tak amik hati pon hal tu. I saje je post entry haritu. It's ok..It's ok. Lagipun hari tu I ada seminar paginya kan.."
(Saja nak bermadah helah lagi. Pui!)


...masing-masing senyap...

??


SERBA SALAH la pulak.


after that, aku dah tak ingat sangat dah dialog dia.



blurp!

Then, balik keja dengan takde harapan apa-apa di tangan aku balik macam biasa. Aku diambil balik sambil bawak segumpal document keja yang perlu aku langsaikan. Bebal! Thanks Mr Liew. I tahu you nak naikkan gaji I. Thats why I ikut cakap you. Fuh! After siap segalanya, kami bertolak pulang menerusi laluan highway utara selatan. Sangat teruja. Nak balik kampung katakan. Huhu! Perjalanan pulang lancar, Alhamdulillah! selamat semuanya.

Sampai rumah, ada bisikan halus masuk di celah lubang gegendang.

"You, bawak document tu elok-elok. I ada letak sumthing kat dalam"

"Ape?"

"Tengok la nanti"

"Ochee" (Tanpa persoalan lagi)

After beberapa minit, aku pun bukak document keja tersebut. Huhu! aku tahu aku tersangatla excited that time bila nampak ada dua tiket ke Concert Akon Freedom yang aku dambakan. Fuh! so satisfied sebab finally entry 'apakan daya' tu menjadi jugak. To my darling. Thank you so much! You're so precious! I hadiahkan you senyuman yang paling menawan kalbu. :-)) (Senyum sampai tak nampak mata)





Kata kekasih, 2 July ni I akan dapat semuanya. Muuchii!

Thursday, June 25, 2009

Morning angel!

What we called an erotic embrance. It stuck in my head like all day!

Wednesday, June 24, 2009

apakan daya..

Ini cerita beberapa bulan yang lalu.

> You, Akon nak datang Malaysia. Ada Beach Concert.
* Kat mana ?
> Sunway. Syoknya.. Dah lama i tunggu-tunggu kekasih gelapku datang KL tau. Siap post dalam blog lagi
* Hm... (sambil mencebik) Syok sangat la kan. Berkilat!
> Huwaa! biaq la. Orang suka suara dia ja. Bukan kulit dia (gila pekat lorat Kedah) Jom la u. Kita amik tiket yang 88 ringgit tu sudah la.
* (Terus diam) tapi muka still ada senyum.



Cerita minggu lepas.
Dalam kereta sambil dengar Flyfm.
radio : You so beautiful.. So damn beautiful.. You so beautiful.. So damn beautiful...lalalala..

> Hah! Hah! Akon! Akon! diam sat.
* Ish! awat la dia ni tak habis-habis dengan Akon tak tau.
> Hehe! biasha la. Kekasih gelapku nyanyi. Syok! syok! (sambil kebil-kebilkan mata kearah *)
* Ceee.. Huh! (tanda sedikit tak puas hati)
> You. Jom la gi concert dia. Tak lama dah ni.
* Diam lagi (Sambil buat muka lalalala.. tak tahu. Buat-buat tengok kanan. Buat-buat tengok kiri. Seolah-oleh takde apa berlaku)
> You.....
* (Buat tak tahu lagi)
> Sayang... Jom la...
* Lagi buat tak tahu. Fuh!
> (Mula nak merajuk) sebab pertanyaan tak diendahkan.
* You so blacky..ooo So damn blacky... I can't see you...ooo because you're so blacky oooo.. (Try create lyric baru dengan tone 'beautiful')
>* Masing-masing ketawa tak ingat. (Accepted!)



Cerita hari ini.
2 haribulan semakin hampir. Namun takde apa yang berlaku. > dapat berita dari bos yang dia kena menghadirkan diri ke seminar kerja pada tarikh tersebut, 2 July 2009. > sudah memberitahu kepada *. * tersangatlah lega. Maka konklukasinya 'Selamat Jalan Romeo, Akon!'


color splash Pictures, Images and Photos
> berlari dengan suku hati remuk

Monday, June 22, 2009

22 June 2009 bersamaan 4.00pm

"Keta dah dapat yang. Ni tengah sign kuar keta. Nt ptg abg amek syg eh. Muah!"

"Alhamdulillah. Puas betul nak dapat seketul tu kan. Heheh! Ok syg, take your time. Jumpa nt k. Muah darling!"

"Hehe! ochee honey! Muah!"





************





Hari ini, dalam keadaan kepala yang tersangat annoying pain. Kerja mengisi BQ. So aku namakan dia 'Seketul'




THEN




Aku menyanyi...
lalalala..



There’s only one thing. To Do. Three words. For you
I Love You!





Winking!
(with the big smile)





P/s: Dear, i suruh u hafal sekerat lyric tu dah hafal ke belum. Tanda soal.

Revolusi Itu!

Dear diary,

Aku tahu, pada malam tu dia agak keberatan benar balik Kemaman. Dia tahu memang teramat la nonsense kalau dia balik that time then terpaksa mengadap bos then terpaksa balik KL balik uruskan hal kereta. Ternyata aku tersangat lah solute cara dia selesaikan masalah yang ada. So easy and he just make it simple. Love you babe!

So malam tu kami amik keputusan singgah ke Dataran Merdeka dengan tujuan me'release'kan tension. Yeah! ada konsert Inspirasi kat sana. Jadi seawal lepas maghrib tu, kami dah standby awal-awal minum di Tebing. Ok. Aku yang suggest agar kami berdua lepak minum kat situ sebab tempatnya yang agak nice. But hari tu mungkin hari first and last kami lepak kat sana dengan alasan management yang sangat suks. Nak minum air je pun tapi tahap waktu yang ditunggu untuk lepaskan dahaga tu umpama menunggu diorang siapkan rendang ayam plus ketupat rendang.

Sigh!

Okey. Nasib ada Mat Cool kat sebelah. Wink!

After minum borak everything, kami terus bergegas menuju ke Dataran. Status : tersangatlah crowded kat sana. Pelbagai manusia dengan pelbagai ragam dan macam, yang hot stuff ada yang seksi wow! wow! pun ada. Agaknya tersalah masuk forum kot. Tak jumpa Zouk barangkali. Yang bawak anak kecik pun gagah juga datang. Alangkah malang naseb baby kecil tu. Kecik-kecik lagi mak bapak dah ajar bawak datang konsert. Bayangkan la dengan orang ramai then sound pulak dah cukup boleh melubangkan jantung-jantung yang ada. Dum! dum! dum! Kalau besar anak pandai gi clubbing jangan salahkan sapa.

gadis itu : You, tengok tu. Semangat betul akak tu bawak baby. Kecik lagi pulak tuh.
teruna impian : Itu la pasai. Kena racau baru tau (dengan pelat Kedah yang amat pekat skali)
gadis lagi : heheh! ish!
teruna : Esok anak kita nanti jangan dok bawak keluar macam ni. Nak bawak keluar pun tunggu dia besar sikit.
si gadis : Baik bosh! (sambil tabik hormat lalu mengeyitkan mata ;-))

Ok aku stop mengomel now!

Akibat terlalu ramai, kami hanya mampu duduk simpul siuh. Sungguh santai. Agak jauh jugak la dari stage. Disebabkan penglihatan yang sedia ada ni agak suam-suam kuku, jadi kami amik keputusan cari pot area depan skrin jer. Huhu! Macam tengok tv kat rumah pun ada.

Neways pembuka konsert disajikan dengan persembahan ONE atau erti kata lain One Nation Emcee. Fuh! sumpah. Aku tersangatlah kagum dengan persembahan diorang. mantop dan penuh energy. Ala-ala Black Eyed Peas gitu. Two thumbs up! Then macam-macam artis lagi la yang buat perform time tu. Tapi artis yang kami tunggu-tunggu semestinya band budak kicik, Bunkface, Extranged, Wings fullstop.

Time Bunkface perform lagu revolusi, teringin gila nak tengok dia buat gaya macam dia pernah nyanyi depan aku dolu-dolu. Salu time dalam keta la. Pantang dengar lagu ni keluar radio then start la aksi dia. Dia cakap lagu tu memang kena dengan dia. Itu pun kalau time-time dia dalam resah dan delima la. Huu! Adoi miss gila darling! :-)



R E V O L U S I

Aku keliru
menjadi buntu
arah yang ingin ku tuju

rasa resah ku
kian celaru
dengan ilham ku tempuh

aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua

Inikah revolusi
atau hanya ilusi
bagaikan mimipi jadi realiti

Rasional diriku
rasional dirimu
penentu masa
masa depan ku

adakah masa
menjadi punca
diriku dalam dilema
benarkah anjakkan paradigma
susuli ku terima

aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua





1) Ok aku tahu Revolusi lagu lama.
2) Pics artis tak dapat satu pun sebab lokasi kami yang kurang strategi.
3) Ada orang tu cewiii pakai QuikSilver. Wink!

Bye diary!

Friday, June 19, 2009

Don't start a war!

Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute, it's love
And, suddenly, it's like a battlefield

One word turns into a
Why is it the smallest things that tear us down
My world's nothing when you're gone
I'm out here without a shield
can't go back, now

Both hands tied behind my back for nothing, oh, no
These times when we climb so fast to fall, again
Why we gotta fall for it, now...

I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield,
a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like a battlefield,
a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like

Can't swallow our pride
Neither of us wanna raise that flag, mmm
If we can't surrender
Then, we're both gonna lose we have

Both hands tied behind my back for nothing,
These times when we climb so fast to fall, again
I don't wanna fall for it, now...

We could pretend that we are friends, tonight
And, in the morning, we wake up, and we'd be alright
'Cause, baby, we don't have to fight
And I don't want this love to feel like a battlefield,
a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like a battlefield,
a battlefield, a battlefield
I guess you better go and get your armor...

I never meant to start a war
Don't even know what we're fighting for
I never meant to start a war
Don't even know what we're fighting for...


For those who are in a battlefield, love

Wednesday, June 17, 2009

We have done. You must watch this. It's full of Humorous!


Source: Google


In 1989, Michael O'Donnell was a star athlete with a full college scholarship imminent. He seemingly had it all, when, right before the championship game, his girlfriend Scarlet informed him she was pregnant. In that moment, he made the decision to throw everything away including basketball and a chance at a scholarship and proposed to her.

Twenty years later, Mike's life has come to a standstill. Scarlet has separated from him, forcing him to move in with his geeky, but millionaire, best friend Ned Gold, his job is going nowhere, and his kids Maggie and Alex want nothing to do with him. While paying a visit to Hayden High School to reminisce about the life he threw away, he encounters the mysterious janitor. On the way home, is magically transformed back into his 17-year old self.

With Ned posing as his father, he re-enrolls in high school, believing he has been given the chance to live his life over again, "but to do it right". However, he then discovers that his daughter is dating the basketball captain Stan, who is bullying his son. He realizes that his real mission is to help his children and makes friends with Alex. With Mike's using the name "Mark Gold" help, Alex gets a place on the basketball team and the girlfriend he desires. Mike also comforts Maggie when she is dumped by Stan, who was pressuring her for sex. Meanwhile, he assists Scarlet in decorating her garden, gaining a new appreciation for her.

Meanwhile, Ned is smitten with the high school principal, Jane Masterson. Although his initial attempts to 'peacock' her fail, they soon bond over a love of Lord of the Rings. However, when taking her back to his house, they discover an out-of-control party raging there. To celebrate Alex scoring the winning basket in a game, "Mark" is throwing a victory party. When Scarlet appears looking for Alex, Mike's feelings for her are reawakened, and he goes to kiss her. She is appalled, and slaps him. His action is witnessed by Maggie and her friends, who are all disgusted, especially since Maggie became smitten with "Mark".

The next morning, Ned reminds Mike that it is the date of his divorce hearing with Scarlet. He shows up as Mark to read a letter from Mike O'Donnell, the contents of which touches her. However, upon seeing the "letter" which is really just a piece of paper with directions on it) he realizes the truth. Later, at the championship game, Mike makes a gesture which she recognizes as his. Realizing that she is in the same situation as twenty years earlier, she flees the scene. Mike follows, handing the ball to Alex, who goes on to make the winning shot. The janitor catches sight of Mike and changes him back into his adult self, and Mike and Scarlet reunite.

In the end, Mike is happily reconciled with his family, now the coach of the high school basketball team. Ned, too, is happy, having mended his relationship with Principal Masterson.



Chill
-Two Thumbs Up!-

Tuesday, June 16, 2009

Buuulannn...Bintang... (Sekadar tajuk)

Dear diary,

Oh diary. Petang ni aku agak busan. Busan dengan En Bo. Dah bagi aku keja tapi docs yang aku bagi disepah-sepahkan. Bila tanya tak tahu mana letak. *Menggeramkan. Actually aku pon tak pasti dah berapa kali diorang ni nak revise drawing untuk site office tuh. Kira revise kira revise balik. Fuh! sangat memenatkan. Macam dah takde keja lain nak dibuat. Ok! aku tengah sigh now. Stress about the workload. Seriesly aku nak tutup drawing kat depan aku ni. So simple! Dalam keadaan yang mengomel seorang diri, sweets memang takleh nak dilepaskan. Dari satu, satu aku hisap..gigit..telan. Uh! Aku sangat ghairah. Ops! ingin ku highlight di sini. Ghairah pada gula-gula yang aku makan fullstop.

Lunch tadi terasa hati plak nak follow geng-geng seperjuangan ni makan. Lokasi ? takde keja lain betul diorang ni. KLCC KLCC KLCC. Sungguh! aku sungguh muak dengar KLCC. Hari-hari mengadap bendalah tuh. Alangkah baik kalau ia menjadi satu kawasan pulau. No pollution, No annoying. Even untuk seketika. Pasti aku akan lebih teruja menikmati saat-saat untuk pergi kerja. Wow! Mak! betul anak mak nak balik kampung!!

Eh! garangnya Ms Ting. Dia marah En.Bo laaaa..
En.Bo cakap kalau Ms Ting marah, rambut mesti tegak.
(Oh! itu cuma iklaneka)

Dalam proses curi tulang malas nak buat keja tadi, syok pulak aku browsing-browing pics lama-lama dalam folder ni and aku terjumpa sesuatu yang membuatkan aku terus rindu pada saat itu. Saat-saat freedom. Company mereka companyku jua. Sangat enjoy that moment.

Comel kan si polkadot tu. Ehehe! Ms Elly. Actually time ni zaman-zaman kemasyuran kami dolu-dolu. Kalau cerita bab kena pegi site visit or etc memang aku dan dia saja yang digalakkan pegi. Hari tu, syok sangat berdiskusi sebelum kena balik opis.

ada lagi satu.

Yeah. Aku tahu aku bukan reporter terhebat seperti kamu.

*sekian*

Oh ya. Ada lagi, baru sebentar tadi aku dan mereka-mereka makan kek birthday di pantry Twin's birthday to Elina & Nisa. I wish you, Happy Birthday! God bless you all always. Ternyata aku maseh lagi nak menambah berat badan. Makan kek tak ingat but sangat puas hati. Bila dah makan tu memang lupa sekejap tentang diet. Hahah! Just forget it. Whatsoever, I'm so happy today. Welcome back honey! See you this evening.


Bye diary.

Dear, selamat pulang ke tanah air. Moga selamat semuanya..

Tak sabar rasanya ku menunggu.. Menanti sang petang
Double miss you!

Monday, June 15, 2009

Tag by Norul


L O V E

1. How old are you ?
Twenty three years old

2. Are you single ?
Yes, Married not yet.

3. At what age do you think you'll get married ?
Twenty four. Twenty five. God Willing!

4. Do you think you'll be marrying with the person you are with now ?
I hope he's the only 'guy' that I was dreamed fullstop

5. If not, who do you want to marry ?
Blank

6. Who will be your bridesmaid or your best man ?
Best man, Best friend, Best lover MHA

7. Do you want a garden / beach or traditional weeding ?
Traditional weed!

8. Where do you plan to go for honeymoon ?
Bali. Dear, you must read this :-)

9. How many guest do you think you'll invite ?
All relatives, friends etc.

10. Will that include your exes ?
No

11. How many layers of cake do you want ?
Depends on the budget. Hehe!

12. When do you want to get married ? Morning or evening ?
Morning. Yes!

13. Name the song / tune you would like to play at the weeding ?
My baby you - Marc Anthony

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon / fork / knife ?
Normal spoon, fork etc.

15. Champagne or red wine ?
Fresh orange pon ok. Ops! boleh cakap melayu rupanya. Huhu!

16. Honeymoon right after the weeding or days after the weeding ?
Days after the weeding

17. Money or household items ?
Both! weee!

18. How many kids would you like to have ?
He wants seven, I want four BUT still can nego. haha!

19. Will you record your honeymoon in DVD or CD ?
Yes! absolutely!

20. I want to know their weeding plans..
-nil-

Friday, June 12, 2009

Oh yeah!

Currently I'm listening..

1) Lady Gaga - Love Game
2) Kristinia Debarge - Goodbye
3) Daughtry - No Surprise
4) Nickleback - If today was your last day
5) Jeremih - Birthday Sex
6) Pink - Please don't leave me
7) Kris Allen - No Boundaries
8) Keri hilson ft Kanye West ft Ne-Yo - Knock You Down
9) Black Eyed Peas - I gotta Feelin
10) Paramore - Crush Crush Crush



Rock and roll baby, Crush!

Wednesday, June 10, 2009

Celebrate Birthday Staff..

Oh! see..my bos in between one and two. haha! actually time ni la aku tengok Mr Liew paling bahagia sekali dalam hidup dia sebab birthdaynya diraikan even terpaksa share. Huu!

Blurp! sapa ntah candid. Weee! Jai relax Jai..Aku tahu ko lapar. Aku juga kuasa dua.

Azhani, Ida, Azilah and Eza. Wink! kuih apa ntah yang aku makan tu. Sedap gila..

Ceduk jangan tak ceduk. Cik Zul sedang control amik nasik impit. Cik Nazree buat-buat senyum sebab ada orang amik gambar kat depan then Cik Kamal sibuk dok usha sapa ntah. Ops! tak terkecuali makhluk kat belakang tu Angeline. Sedap melantak bihun. Lalala..

Apesal aku asyik cakap sapa ntah ni tak tau. Isk!

Apakan daya. Stok ini jer yang ada kat company aku. Hehehe! Nama tak payah disebut.

Sumpah! sedap soto tuh! Solute pada sang catering tu.

Okey. That's my clicks! contract department. Mr Liew memang the best bos. Cute aite ? and sangat baik hati. heee.. Btw I'm not 'pengampu' bos ya..

Cik parah. Uiks dah kawen pon dia. Pic ni time dia sebelum mengakhiri zaman daranya. Kuikui! Congrats sebab you orang pertama dalam geng kita yang dapat rasa dulu. Rasa apa ntah! Haha! I'll follow you darling. Wink!

*Blushing*

Ok Ok. I know that. Aku seperti wanita sedang sarat mengandung 7 bulan. Tersalah posing la pulak. Tak dapat nak cover perut. Heheh! Macam tu agaknya bila aku pregnant nanti kot. alalala..



Okey!
Bye for now.
tata titi trut trut..

Monday, June 8, 2009

Meeyow baby!


Dear diary,

Sunday morning, planning yang tak dirancang kadang kala lagi baik dari kita buat planning awal-awal. Pagi tu, mulanya aku nak setelkan hal rumah, cuci rumah, bayar deposit dan sebagainya. Tapi atas alasan yang tak dapat dielakkan, so kitorang amik keputusan jalan-jalan jer bagi menggantikan rasa kebosanan. Puas browsing mana nak pegi last-last Bukit Tinggi jugak jadi pilihan kami. Huhu! even baru je pegi sana, tapi nak lepas gian cuti punya pasal..aku layan jer dah ada peluang. Naseb pakcik tu pun kaki jalan. Ikut aja mana aku nak pegi. Syok! Pantang sungguh!

So, dengan keadaan dressing yang kami pakai that yang ala-ala simple sebab pada mulannya memang niat nak cuci rumah, tapi digantikan dengan pegi bercuti. Bercuti ? Ceewah ayat penyedap. Simple-simple pun aku tak kisah lah janji kami still berbaju. Heee!

Sampai kat sana cuaca agak baik dan harmoni. Cerah! Ramai pulak pelancong yang datang almaklumlah musim cuti sekolah. Actually tempat ni memang best pegi kalau sapa-sapa yang kaki photography, kaki jalan sebab environment kat situ memang cool. Okeh! That's my second time aku datang ke sana. Yaya! Terapi untuk kami. Sangat bahagia bila selalu disamping orang tersayang. Gelak ketawa bersama. Makan bersama. Sungguh tak dapat dilupakan. Thanks sayang.


Dear, hooded tu sangat menyelamatkan you. Huu! itula lain kali jangan selalu harap mak tolong basuh baju aje. Dah dapat levis baru tu sila jaga baju ochee..

Meeyow!

Bila lepak atas building ni terasa macam berada di zaman-zaman robin hood pun ada. Time ni alahai susahnya aku nak bergambar sebab asyik kena buli ajer. So so Notty! Btw, Green forest di belakang. Peace No war!

Forever love. Aamin! Dear, thanks for the new PDI

Ouh! swan negroean! Memang diorang ni taknak duduk sekali dengan swan mat salleh kat sebelah sana. Ish!

Nak bagi makan ke bang ? heee.. Cantik kan ? air kolam hijau..rumput pun hijau. Oh! sungguh sejuk mataku memandang. Wee!

Nak jugak mencelah. Wink! Seriesly sungguh mendamaikan menikmati keindahan Bukit Tinggi. two Thumb up! two Thumb up! Yeah..



-Hingga jumpa lagi. Bye for now-

Wednesday, June 3, 2009

Bila dia sudah bengang..

Dear diary,

Terasa lama aku dah tak update blog kesayangan. Busy yang tak agak-agak memang tak dapat nak dielakkan. 1st, pasal kerja-kerja harian di office. Alhamdulillah project dah award so burden kerja makin bertambah. Plus sekarang ni tambah lagi satu bos 'bo'..ada jer halnya. Nak tak nak since Ekin dah berenti, dah takde orang tukang photostat documents, tender document etc. Terpaksa la aku dengan perasaan terpaksa rela kena buat kerja-kerja yang tak berapa nak menguji minda tu. Mengadap mesin photostat berjam-jam. So damn job! Hate that! genap dua hari aku kena setelkan photocopy tender decument. Fuh! Now lega.

Then, about last week aku holiday di kampung lagi. Lagi lagi balik kampung. Syok! Syok! bertambah syok bila ada suatu kenangan kat situ. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar even aku teramat la 'blushing' about that time. Moga-moga perjalanan hidup kami berjalan dengan lancar. Amin!

Semalam, settle satu masalah. Yes! aku dah jumpa rumah yang sesuai untuk disewa. Memang berat pada awalnya tapi aku percaya dan yakin, sesuatu perkara yang kita nak buat or apa yang kita nak tak akan dapat dengan mudah. So, sangat-sangat tak sabar nak move ke rumah baru. Lagipun bertambah dekat dengan tempat keja baru aku nanti. Fuh! lega satu bab. Dear, you dah tak payah nak bimbang apa-apa lagi dah. Everything gonnabe okay, gonnabe alright.

Plus, pasal keta masih tak dapat nak disetelkan dalam minggu ni. Even dah berapa minggu kitorang nak bagi setelkan hal ni tapi tak dapat jugak. Susah sangat ke nak ada stok silver tuh ? Memang damn gila babi! Huh! Memang bengang gila takat didih kat dealer tu. Janji itu ini tapi haram jadah! Budget nak jadi jantan betul-betul tak sedar diri. Memang 1st time la aku maki hamun orang macam ni. Apa-apa pun aku nak tambah maki lagi. Ko memang bullshit! .Hm...ok dah. (ida, sila bertenang. Jangan emosi terlampau)

Okeh, then fullstop about the bullshit dealer!

..and now, aku just nak cooldown..cooldown...cooldownn...
Dia dah dapat call kena naik job tadi. Geram or sedih or bengang macam mana pun aku kena tune balik my emosi just for him. Double fullstop!





Penyejuk hati dinda!




Dear, Last detim malam ni i nak belanja u makan stik.
:-) okeh! hati sudah tenang.