Tuesday, January 5, 2010

Heart and Touch!

Color splash Pictures, Images and Photos
Dear diary,

Internet curiku malam ni agak suks. Slow sangat, cik buah hati cakap maybe effect dari hujan yang lebat amat td. Fuh! so, nak taknak sesi berchatting pada malam ni agak terganggu sedikit. Sorry sayang sebab terpaksa tunggu beberapa second untuk i reply "ochee" "aah" " eh?" dan lain-lain and thanks sangat sebab memahami kondisi sebenar. Oh ya, masuk hari ni hampir two weeks la kot tak ketemu. Sampai hati you, pegi holiday kat laut sorang-sorang. Huhu! holiday la sangat kan. wink! Baru aku tahu rupanya platform kat M'sia ni pun ada banyak nama rupanya. Ada Alfa, Beta, Charlie, Delta bla..bla..bla.. Now, dia dah ada kat platform baru. No i-talk, but got internet. yea! best sangat! malam-malam dapat chat, siang-siang pun dapat chat. Itu pun kalau tak busy keja la. Kalau nak make call pun cuma 5 minutes je. Sadis! sadis! Semalam, berchatting cukup sempurna. Tak sabar menunggu kepulangan kekasih hati. Harapnya jadi la dia turun job Jumaat ni. * WISH & HOPE!* So, aku dah plan sesuatu bila dia dah balik darat nanti. What? yeah, i want to cook something for him. It's nasi ayam. Ok tak, ok tak ? ahah.. Dia excited sangat even aku dah info awal-awal yang aku tak penah masak bendalah tu. Pandai makan saja. Then dia cakap dia tak kisah sebab dia tahu apa yang aku masak mesti sedap. Masak dengan penuh kasih sayang la katakan. wink! wink! So, start dari sekarang aku patut search google cari resipi nasi ayam. Uh! tak la remeh sangat aku kira. Insyaallah, i'll serve for him perfectly soon. Dia sangat teruja dan terharu. Naseb tak menangis. hehe!

Ochee la, SURAYA dah start. stop for now. Will update soon. Bye lovely diary!

No comments:

Post a Comment