Thursday, February 18, 2010

Please.. please..

Dear diary,

Aku bukan pendengar Hotfm yang tegar mahupun kalau kau kata radio era tu pilihan kau, aku tak kisah. Sebab i vote for flyfm. Kau cakap la lagu melayu apa yang tengah melatop sekarang pun aku tak tahu. Yang aku tahu lagu melayu yang aku minat zaman dolu-dolu lagu sarah raisudin duet dengan jamal abdillah, sandar pada kenangan. ahaha! Fuh! wttuttut! Lagi orang lain tak kisah. What ever it is, bukan aku nak cerita soal radio mana yang hit-hip-huit ataupun lagu apa yang kau suka, tapi saat-saat ni aku agak gian nak nyanyi please.. please..please, kamu jangan nakal.. (Buat versi manja masing-masing). Sumpah! aku memang pernah dengar lagu ni kat tv, iklan download lagu yang tak berapa femes kat tv3 tu. Mula-mula dengar memang agak tergedik-gedik lagu ni sebab tak habis-habis dengan please-please-please. Macam sucks! Tapi bila dah lama-lama hayati bibit-bibit lyricnya hati rasa jatuh chinta pada aliff. eh! silap. Hati mula jatuh cinta pada lagu ni. Tak penah-penah download malay song, now dah hegeh-hegeh search google. Yaqpursalammmm! Memang kena bagi pada cik buah hati cepat-cepat neh sebab macam kena je dengan si dia punya story. lalalala! Jangan marah darling. Sebelum you cubit i pecut jauh-jauuuuh! :))


Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terhebat
Membuat cintaku makin kuat

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Please please please
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar
Bukan untuk curang
Please please please
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang
Bawa yang kau pesan

Diriku untukmu

Semua tahu kau milikku
Semua tahu ku cintamu
Ada pun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Bukan aku terlalu
Mengawal sikapmu
Ku hanya terlalu
Terlalu sayangi kamu
Ampunkan aku terlebih-lebih
Jagakan kamu
Ku cintamu
Kau cintaku

Diriku untukmu
Diriku untukmu




p/s: Comel lagi suwit kan lagu ni ? kan aku dah cakap..