Thursday, March 11, 2010

i love you.............. miss you! can you hear me ?

Dear diary,

Happy sangat sebab tiap-tiap hari dapat call dari pelantar. Even just lima enam minit paling lama, sekurang-kurangnya terubat jugak rasa rindu dalam hati, sekurang-kurangnya masing-masing dapat berhubung bertukar berita walau sekejap. Tadi dapat cakap dengan cik tunang, naseb dah boleh kawal emosi, dah tak banyak nangis-nangis lagi. Pasangan macam kita ni perlu kuat kan sayang ? Tak sabar tunggu kepulangan si dia. Tadi siang, sempat jugak dia planning nak holiday bila dia turun job nanti. Ke mana yer ? Cameroon Highland ok ? Oyeah! Insyaallah nanti kita riding balik hari sama-sama eh! Uh! i can't wait to hugs you. lalala..

hug Pictures, Images and Photos

Tak sabar nak hugs cik buah hati. Macam ni..... MEOW! ;))



P/S: Bila belek kalender, eh! belum lagi seminggu ?