Friday, March 19, 2010

Start to counting days.. :))

Dear diary,

Mari-mari, aku mahu meluahkan isi hati lagi dan lagi. Alhamdulillah hari ni aku happy sangat sebab siang tadi dapat call dari cik buah hati. Katanya kalau tak ada aral melintang, next week dia dah boleh balik. Keluar dari penjara dunia. Bila dengar aja statement yang dinyatakan tu, darjah celcius terus peek membuta. eheh! Yelah, mesti seronok kan sebab orang tersayang dah nak pulang. Harap sangat dia balik dalam keadaan selamat nanti. Rinduuuuuu sangat la kat dia!! Rindu nak spend time sesama, jalan-jalan sesama, makan sesama dan yang paling penting sekali kami mahu HOLIDAY! Hopefully everything gonna be fine. Amin!





p/s: ada ker xde ? ada ke takde ? ;pp