Sunday, May 30, 2010

Precious Moment!

Dear diary,

Cuti hujung minggu kali ni bermakna amat bagi aku. Setelah penat, stress and macam-macam huru hara yang berlaku kat gogob lately, rasa hati kurang selesa nak teruskan hidup kat situ lagi. Macam-macam hal. Lepas satu-satu. Perangai manusia, memang berubah-ubah. Actually taknak cakap pasal hal-hal opis lagi. Tutup cerita. Tutup buka. Tak sabar nak tunggu Monday ni. Ada gosip terbaru. Yaw!

Okey diary, taknak buang masa aku just nak update tentang weekend aku baru-baru ni. Best sangat dapat bercuti and spend time together bersama insan tersayang. Happy sangat sebab saat aku memerlukan, dia sentiasa ada di sisi. Hilang rasa stress. Tapi, bila dia kena naik job.. memang tak berupaya. Sebak menahan rasa RINDU. Hmm.. tapi hidup mesti diteruskan. Tak ada cinta tanpa pengorbanan kan ? Redha.. redha!

Uh! dalam pada bercuti haritu, aku ada update menu baru yang boleh jadi aku gian and mengigau tiap-tiap minggu. Hoho... Jom! pizza huttt! Nak makan meet ball banyak-banyak-banyak bolehh :)) Bila dapat makan bendalah tu, automatic hilang pandangan nafsu dengan tomyam sudah. yeah! ish! ish! Oh! btw, lately bila aku mengupdate blog, ayat aku tunggang langgang ntah apa-apa kan. Aku pun tak pasti kenapa simptom cam ni terjadi pada aku. Kalau tidak, kalau dolu-dolu aku memang excited untuk berbloging, yakni banyak topik and isu and cerita yang aku nak luahkan kat sini. Tapi now, agak kekeringan idea untuk menulis. Maybe kata-kata manis aku banyak habiskan pada si dia kot. Sebab tu, bila nak layan blog ni, ayat dah jadi macam $%^&**. heeeeehe! Okeyla. Layan serba sedikit pictures yang dirakamkan at that moment.

Wow! bunga ni sangat-sangat sweet okey. Aku goda cik buah hati belikan masa hari jadi beliau. Boleh ? eheh! ok la kan. Kalau mintak bunga cinta hidup satu jambak, seminggu dah layu. Tapi kalau cik bunga sekor ni sentiasa mekar di hati. Eh! sentiasa mekar dalam kereta kami. Wink! Btw, RINDU dengan dua nama tertera.
PENDISTURB AMBURHUNN

Pose sebegini wajib ada sebab nak cover gifted Allah yang semulajadi tu. Meow! Meow! Mulut taknak cenget-cenget!

Lama jugak tawaf kat situ, tapi takde satu pun yang aku berkenan untuk di bawak balik. Alih-alih cik buah hati yang dapat beli t-shirt 2 helai. Haish!

Heheh! disebabkan keterujaan yang terlampau dapat jumpa tshirt yang berkenan, macam tu la jadinya. Ish2! cyunk-cyunk.. Sopan sikit pls :))

Dah penat berjalan dalam mall then kitorang jenjalan amik angin kat luar pulak. Udara segar amat. Sejuk- sejuk je. huuu! Best! Bila keluar tentiba ternampak ada taman bunga. Excited nak masuk sebab dalam fikiran masing-masing nak posing dengan bunga-bunga segar. Tapi bila dah enter dalam.. alalalal.. taman macam hidup segan mati sikit punya liat dia. hihi! apa- apa pun kami tetap enjoy even semangat dok timing camera nak tangkap gambar sesama. Rindu saat tu.

Nama pun belog tuan tanah, so banyak la pics tuan tanah kat sini. eheh! kesian cik buah hati. Pics dia tak banyak tangkap masa tu. Kat mana-mana aje aku nak posing. Tak padan dengan gonggong beg gedabak bibig.
Oh! last but NOT list, this is our big picture. Love sangat2!

My truly is yours



Dua hati, satu jiwa, aku cinta dia. Bye diary!