Saturday, June 12, 2010

Dear diary..


Happy sangat walaupun sakit-sakit time 'lovely week' ni, dengar dia nak balik esok. Bunga yang dia bagi hari tu pun tak sempat nak layu lagi. I-Talk pun tak sempat habis lagi, then dengar-dengar dia dah nak balik. Syukur Alhamdulillah. Kerja yang dia kena buat tu terpaksa delay. Harap esok apa yang dirancang akan menjadi. Boleh makan nasi kenduri kat umah orang kaya lagi :))