Thursday, June 17, 2010

lalalala.. hati senang!

Dear diary,

Hai sweety diary. Baru kesempatan untuk berbelog disebabkan dua tiga hari ni aku agak kesibukan untuk menulis. Banyak benda yang berlaku. Bergaduh, baik, masam muka, kecil hati, sakit hati, keras kepala, degil dan macam-macam lagi hal la. Dengan sapa eh ? aku pun tak tahu. Mungkin saja je suka-suka aku menaip semua bendalah tu kot. huhu! Oh! mata masih lagi rasa ngantuk-ngantuk kesan dari tido-lewat-then-bengkak-mata tempoh hari. Gila bengkak mata. Haish! mata.. mata.. nasib kau la mata. Hm, neways takda apa kot yang aku nak update kat sini cuma rasa nak cakap 'AKU TERUJA' sebab baru balik riding. Haha! dah lama tak riding since aku pegi cameron dolu-dolu. Fuh! lama jugak tu. Actually, tadi kami baru je balik dari rumah kakak aku sebab ada hal sikit, makan-makan, sembang-sembang etc. Lepas ni boleh la kot request cik buah hati nak jenjalan naik moto lagi. Eh ? jenjalan ? jenjalan pakai moto ke pakai kaki ? huuu! Serius aku dah merepek terbabas jauh dah ni. Malas nak update banyak untuk malam ni sebab mata rasa ngantuk-ngantuk lagi. Mood nak menaip pun agak kurang. Janji nak upload pics kat funfair pun tak sempat nak create entry lagi. Takpela, ada masa aku update lagi ya. Bye for now :))


psst: Rasa nak tengok karate kid lagi la pulak.