Tuesday, July 27, 2010

Back Home..

Dear diary,

Malam ni rasa happy sangat sebab dia selamat sampai tadi area jam 8 malam. Syukur alhamdulillah semua dalam keadaan selamat. Nampak dari luar pagar lagi tengok dia pakai tshirt yellowlight yang aku beli last week sama dengan shortpants sama dengan northface yang gedabak tu then aku pulak pakai blouse terquios yang baru beli haritu jugak. Rasa macam cute la pulak combine dua tone tu . So soo tele-match. haha! Rasa macam nak gigit kuku sekejap. Then tadi dia siap bawak balik keropok lekor plus keropok ikan kering sebabon banyaknya. Made in Terengganu. Huhu! Insyaallah weekend ni balik boleh bawak balik kat mak sekali. Mesti bertambah pangkat dia jadi menantu kesayangan my mom nanti. wink! Thanks sayang. Tadi dinner kat Big Plate Subang. Gila jauh tak makan ? Gila eh. Tak tahu nak search mana tadi, finally dia ajak makan situ. Special dinner malam ni sebab cik buah hati dah selamat sampai. Disebabkan jarak dari rumah ke Subang agak jauh la jugak, so sempat la perut ni berkeroncong hebat. Bila order then sampai menu, kami makan sampai senak perut. Puas hati even harga agak boom*. Insyaallah, tunggu duit berkepuk nanti nak ajak makan situ lagi. Okey diary, sampai sini dulu catatan hari selasa yang manis. Nak tidur dulu sebab esok nak bangun awal then pegi breakfast sesama sebelum pergi ke tempat kerja masing-masing. Good night my sweet dear. Good night diary!


psst: Tengah setting nak mimpi indah malam ni :)