Wednesday, July 7, 2010

Miss my Halo!

Dear diary,

Tadi tengah kusyuk buat kerja, window media player mainkan lagu 'Bedroom Window'. Uh! hati kangen bangat sama dia. Hari-hari without him macam biasa, hati ada rasa kosong sikit sebab banyak masa-masa tak dapat dipenuhkan dengan kenangan pahit manis. Pagi ? Takde lagi hello morning kiss, rindu bila dia liat-liat nak bangun bila dikejut subuh, rindu bila dia pesan rajin-rajin minum susu. Tengah hari ? Takde lagi asking 'sayang dah makan?', rindu dia mengomel, rindu dia membebel. Petang ? Takde lagi 'sayang.. dah balik belum?', rindu tiap-tiap petang dia datang jumpa aku, rindu nak usik pasal beg perut dia. Malam ? Takde lagi break fasting together, makan puas-puas sampai lebam sesama, rindu dia bukakkan pintu kereta, rindu kena cubit pipi. Sedih! Sedih sebab tahan rindu. Rasa macam nak tutup muka dengan bantal sekarang. Tapi kat opis takde bantal. Tutup muka dengan kertas je lah. Sigh!




psst: Pergi, hati separuh sifar. Cepatlah kembali..