Friday, September 3, 2010

Miss part of my sunshine..

Dear diary,

Alahai comot-comot je anak buah aku semua ni kan. Rindu nak bergusti dengan budak-budak neh. Rindu nak layan karenah memasing. Rindu nak bertekak gaduh bila berebut makanan. Rindu nak tonton aksi terhegeh-hegeh yang super bumbum. Rindu nak bertempik dengan bebudak ni suruh kemas tempat tidur. Rindu dengar budak-budak ni gedik-gedik panggil 'makcciikk!' dan lain-lain lagi lah. Oh! Rindunyeee.. Raya tahun ni, bilangan kau orang makin bertambah. Kau orang sepupu-sepupu ni dah boleh tubuhkan kelab dua team main futsal dah sekarang. Jadi, raya tahun ni duit dalam sampul raya dah tak macam dua tiga tahun lepas lagi yer sebab mcik kau orang nak simpan duit untuk kawen. Tak lama lagi mcik hadiahkan kau orang pakcik eh. Wink!

Eh! yang over size sikit tu bukan anak buah ai ok.



psst: Kira masa untuk bertadbir yaya!