Thursday, October 14, 2010

Dear diary,

Lately rasa malas betul nak datang keja even keja selambak sana selambak sini.. Bila dah siap tambah lagi keja lain. Haish! Malas betul nak keja. Asyik kira-kira duit orang jer. Tak sabar rasanya nak bercuti panjang nanti. Mengira masa, mengira waktu. Cepatlah! Time-time cemgini pun buah hati masih kena outstation. Esok berlepas. Nampak gayanya 'lovely week' kali ni tanpa dia lagi. Tapi takpelah, harap dia selamat semuanya. So malam ni kena shopping barang dapur sikit buat bekal cuti hujung minggu.


psst: Tak sabar nak masuk rumah baru.
Tak sabar nak berbulan madu
Sabar.. sabar ;)