Thursday, January 27, 2011

Dear diary,

Seronoknya nak update belog. Even belog tak glamour, tapi tetap nak cakap bestnya nak publish post baru kat sini. hehe! Sebenarnya, aku baru jer sampai umah petang tadi after bercuti di Cherating. Dah berzaman dapat voucher, baru nak redeem sekarang. Itu pun sebab kitorang takut tak sempat nak pegi sebabnya valid sampai bulan 4. Apa-apa pun, syukur pada Allah semua dalam keadaan baik and selamat. Thanks to GG too.

Lately, kerja-kerja kat office bukan main banyak lagi. Selagi tak berenti kerja, kerja tak habis-habis. Bila dah ada peluang cuti ni, aku and husband rest betul-betul. Malas nak fikir kerja-kerja yang ada kat office tu dulu. Fullstop.

Cherating, tak banyak sangat aktiviti yang buleh buat kat sana pun melainkan just dapat release tension. More privacy la jugak. Tenang sangat. Tambah-tambah lagi orang tersayang selalu ada kat sebelah. huhu! Memang rasa nak cuti hari-hari then pagi-pagi ada orang dah sediakan breakfast, then balik bilik rehat-rehat-rehat sampai puas. Memang best.

Hari Jumaat tu, sempat jalan-jalan area Kemaman cari otak-otak, satar, keropok lekor, air kelapa etc. Pendek cerita memang 'jalan-jalan cari makan' la namanya tu. Tapi satar tak dapat makan pun. huhu! Takpe-takpe tak rasa terkilan sangat pun. lalalala.. Cik husband memang terer kalau bab-bab jalan kemaman bagai ni. Sebab dia pun selalu base kerja area sana jugak. So, tak syak, tak kan rasa sesat jalan pun :)) thanks beby.. Mari tengok RANDOM kite..
Tak dapat nak gambarkan suasana romantik kat sana dengan selimut merah tu. Haish snap broadband sudahlah :))
Dua mata kerbau
Bayang-bayangan
Teringin nak terbang tinggi. Even pouchbag ada kat perut. wink!
Sun set. Sun rise
Apa yang dikatakan KETENANGAN
Pale
Pinjam Gigi pak hincik!

Pepelicious