Wednesday, June 15, 2011

Testimonial..

Dear baby,


Hari ni mama try buat testimonial. Selalunya banyak yang mama dengar and baca, orang yang pregnant ni kena banyak minum air. Jadi mama pun terfikir, banyak tu macam mana banyaknye ? Rasanya sampai sekarang ni dah dekat 3 liter air kosong dah masuk dalam perut. Pastu mula lah tak sampai seminit asyik nak ulang alik masuk toilet. Haish! Tak laratnyee.. Nak bawak tikar bantal masuk toilet la kalau macam ni..