Monday, July 18, 2011

Chocs Moist..

Dear diary,

Dah masuk dua kali Rayyan mintak aku tolong makankan untuk dia cake chocs moist. Ah! tiba-tiba rasa tak tahan sangat nak makan chocs cake. First goda husband cakap nak makan cake, cari kat kedai kek, takde chocs moist. *hampa sekejap. Nasib baik dapat ganti dengan cake yang lain. Bila dah makan, Rayyan tak banyak bunyik lagi. hehe! Last weekend, Rayyan macam nak makan chocs moist lagi. Ya ampun. Dah malam pun, mintak husband. Alasan macam biasa, cakap ''anak abang yang nak makan''. Pegi secret recipe, kata waitress chocs moist baru je habis. Hum.. kesian Rayyan.. lagi kesian pada mama Rayyan sebab tak dapat makan. Malam tu, even tak dapat chocs moist, dapat ganti dengan cake lain jugak. haish! Mesti lepas ni Rayyan merajuk taknak mintak lagi dah. huhu!