Saturday, July 30, 2011

Dalam kepala otak..

.. dah terfikir nak beli soft toys yang vougue the vast untuk baby. huuhu! geram betul tengok kat kedai ada macam-macam soft toys. Nak beli sekarang rasa macam awal lagi kot. Tunggu baby dah keluar baru searching lain nanti. Untuk baby boy.. apa soft toys yang best eh ? takkan nak beli barbie doll plak kan.. haish!

.. masih survey-survey jamu after bersalin nanti. Rasanya macam nak cuba jamu mak dara for trial. Nak beli satu set ? hm.. maybe tak kot sebab takut tak semua akan aku pakai nanti. So beli mana yang penting-penting je. Jimat sikit kan..

.. hm, sungguh tak sabar rasanya nak bf baby. Alangkah bahagianye bila dapat kenyangkan perut baby tiap-tiap hari nanti. Hopefully rezeki untuk Rayyan melimpah ruah. Sampai sekarang masih lagi survey-survey which breast pump yang terbaik untuk aku guna nanti. Bonus oh bonus! masuklah banyak sikit tahun ni. Ada harapan nak beli electric pump punye. amin!

..Pheww! makin makin ketagih dah ni nak kumpul-kumpul beli baju Rayyan. Sekarang ni dah ada sale kat manjaku. Tak jenguk lagi apa yang best kat sana. Even abah Rayyan dah start slow down nak shopping baju baby sebab katanye dah banyak.. tapi tak kira.. Nak jugak. huhu!