Tuesday, October 25, 2011

Alahai sayang..

Dear diary,

Tengah hari tadi keluar opis awal sebab nak cucuk Rayyan kat Kohilal. Tepat pukul 12.30 husband dah tunggu kat parking bawah dengan Rayyan and maksu. Sebelum tu bawak Rayyan makan mcd dulu. Eh! mama Rayyan yang nak makan. huhu! After kenyang2 baru gerak ke klinik. Fuh! buah hati aku sudah 2 bulan. Timbang tadi pun Rayyan dah masuk 6kg. Cepat betul dia membesar. Minum susu ibu la katakan. hehe! Ingatkan anak mama steady je bila kena cucuk tadi, tapi menjerit jugak dia sekejap. Pujuk-pujuk nak upah susu.. Rayyan pun terus lena. Keshiiannn! Rindu sesangat kat dia. Tak sabar nak balik jumpa Rayyan.

No comments:

Post a Comment