Tuesday, November 15, 2011

Hari kemalasan saya..

Dear diary,

Pagi tadi after sembahyang subuh rasa malas betul nak siap-siap pergi kerja. Tambah pulak tengok Rayyan and abah sedap-sedap je golek-golek bersembang atas katil. Kalau boleh, aku pun nak join golek-golek sesama lama-lama. hehe! Seronok sangat sebab hari-hari tengok Rayyan bangun dari tido.. dia senyum-senyum jer. Ceria memanjang budak kicik tu even pampers tebal sangat kena kencing. Itu yang buat aku tambah malas nak pegi keja sekarang ni. Betul cakap husband.. aku dinasihatkan agar berhenti kerja. Jadi fulltime housewife. Mesti best kan.. then bila agak bosan and Rayyan pun  dah agak kuat nanti baru start cari kerja lain. Husband yang proceed! hehe!

No comments:

Post a Comment