Wednesday, November 9, 2011

YAHOOoo!

Dear diary,

Hari ni Rayyan Aiman kejutkan mama dia subuh (padahal mama Rayyan dah bangun pun time tu) huhu! awalnye dia bangun hari ni. Bila dengar azan subuh jer, terus dia bukak mata.. bukak mulut.. mengomel ape entahlah, sambil-sambil hisap jari sambil kaki pun sibuk mengayuh. Dah 'start engine' la tu..comel sangat. Sekarang ni Rayyan dah pandai nak senyum-senyum bukak mulut luas-luas lepastu start nak menyembang. Macam-macam bunyi dah yang keluar dari mulut kecik si comel tu. Yang paling best sekali bila dia dah pandai mengeluh. Aduh! bila menguap.. mengeluh.. bila menguap je nak mengeluh. Malas betul dia nak menguap lama-lama agaknye. hehe! Kata husband aku kuat mengeluh, sebab tu la perangai jatuh kat anak. iye ker ? hehe! Kebetulan je kot eh..

*Rindunye kat abah Rayyan. Esok dia balik. Yahoo! :))

No comments:

Post a Comment