Thursday, December 15, 2011

Baby Cute Contest!

Tiba-tiba rasa tertarik nak join contest ni sebab penyertaan adalah diadili secara manually dari pengadil sendiri bukannya main sape dapat like paling banyak dia menang..Aku first time main contest-contest kat blog ni sesaja cuba nasib. Kalau ada rezeki Rayyan, ada la kan.

Baby Cute Contest!



Syarat -syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada baby yang berumur dari 1bulan ke 2tahun.
2. Sila Letakkan banner contest di sidebar blog anda dan entry anda.
3. Anda hendaklah menjadi Follower blog BAJU BABY ATAS RAK.
4. Buat entry tentang contest ini dan link back ke entry ini.
5. Sertakan sekeping gambar sahaja dalam entry anda.
6. Terbuka kepada anak sendiri/ anak saudara / adik anda.
7. Anda dikehendaki menwarwarkan hadiah yang bakal dimenangi didalam entry anda.
7. Sila nyatakan nama anda,nama baby dan tarikh lahir baby.
8. Anda mesti TAG sekurang-kurangnya 4orang untuk join contest ini.
9. Tinggalkan link entry anda di kotak komen.

Dengan ini saya mempertaruhkan photo my precious boy untuk contest kali ni.

Nama: Muhammad Rayyan Aiman Bin Muhammad Hafizi
Tarikh Lahir: 23hb. Ogos 2011
Nama Ibu: Shahidah Binti Mat Hassan

Hadiah untuk contest ni pun wow! wow! jugak. Nak tahu hadiahnye.. jom kita usha tengok sikit..


Hadiah yang bakal dimenangi :

Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.
jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL.


Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.
jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.

*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*


Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA


Tarikh tutup :: 8.Februari.2012

Dengan ini saya ingin menjemput semua mama-mama di bawah untuk join contest ini :))


2 comments:

  1. bby rayyan dah pandai gedik² tgk camera yerr... hihi =) lil aqiL tak sempat join lg contest nie, lepas pindah ritu server down pulak huhu nyway GOOD LUCK 2 YOU lil rayyan :p

    ReplyDelete
  2. saya datang dari contest yang sama .. sementara menunggu tarikh tutup, jom bw sambil follow kalau sudi :)

    btw, saya dah follow blog ni, gud luck utk contest! :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/baby-cute-contest.html

    from sabah with love ^^

    ReplyDelete