Wednesday, December 21, 2011

Update pantas!

Dear diary,

Penat jugak rasanya tengok rumah yang masih lagi macam tongkang pecah tu. After barang2 loading kat rumah sendiri haritu, kerja-kerja cat rumah terpaksa kena hold dulu sebab ada banyak benda lagi nak kena touch up. Fuh! bila masuk rumah sendiri, terasa mak ai! luasnye.. Jenuh la aku nak main kejar-kejar dengan Rayyan nanti bila dah duduk kat rumah tu. Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak duduk kat rumah sendiri. 

Tapi buat masa ni, aku dan husband still lagi lepak-lepak rumah MIL. Lagipun husband dah nak naik job. Tak sempat lagi nak kemas-kemas rumah. Insyaallah, lagi dua minggu dia balik baru boleh start kemas-kemas rumah. Harini, husband akan hantar aku balik umah mak, then terus tembak pergi Terengganu. Haish! sekejapnye dah masuk 2 minggu. Rasa macam baru je cik husband balik bercuti.

Bila tengok lilipie, Rayyan dah nak masuk umur 4 bulan. Alahai, cepatnye masa tu berlalu. Tak sabar nak lihat Rayyan membesar dari hari ke hari depan mata. Rayyan semakin aktif sekarang tau. Banyak betul dah akal dia. Nantila aku update entry khas unyuk Rayyan ok.
Now, depan rumah ada cina kristian mati. Start dari malam tadi, then pagi ni diorang asyik nyanyi-nyanyi je. Macam seronok plak diorang ni bila ada kematian. HAISH! Lekpe lekpe la.. MIL dan balik dari pasar. Will update soon. Bye diary :))


No comments:

Post a Comment