Wednesday, March 14, 2012

Happy 26!

Dear diary,

After berkompromi, akhirnya langsai hutang janji husband for my dinner belated birthday and gift. haha! First time after married mintak husband yang bukan-bukan. Pening kepala jugak dia kat sana haritu. Walaupun apa yang aku wish tak menepati citarasa.. tapi aku sangat bersyukur dapat suami yang betul-betul sayangkan aku EVEN dia tak la romantik sangat. hehe!. Terima kasih Allah kerana ketemukan kami.

"Yang nak bukak hadiah tahun ni. Taknak bunga"
"Hm.. yang nak apa? Takut nanti abang beli yang tak suka pulak. Yang nak pinggan?"
(Dalam hati berkata) "Hello, hadiah birthday untuk isteri nak bagi pinggan? Macam nak bagi hadiah kenduri orang kawen pulak. Tak romantik la laki aku ni. huhu!"
"Yang tak kisah, janji nak bukak hadiah" (mengade-ngade pulak si bini ni)

Maka, garu kepala husband atas laut. hehe! Finally dapat sebotol minyak wangi made in Langkawi. Eh! Beli kat Langkawi without any wrapping. lalalalaa.... and had dinner at MonRODs. Thanks my dear. Even u tak romantik.. i terima u seadanya. muaaah!