Thursday, March 8, 2012

Yeah! finally updated!

Dear diary,

Uh! lama benar dah tak update belog. Rindu serindunya. Now, baby Rayyan dah sleeping and abahnye pun dah selamat tidur. Alahai harini husband kena gastrik pulak. Berangin satu badan, maka aku terpaksa jadi mesin jahit urut untuk dia. After pegi klinik, makan ubat terus bum tidur. Cepat-cepat sehat sayang. 

Hum! bila tengok lilipie, Rayyan dah 6 months. Oh! yeah! Happy half a year sayang. Hopefully dia sehat-sehat selalu. Sebenarnya dalam 2 3 minggu tak hupdate belog ni, banyak sangat benda yang nak di'story. Tapi bila jari dah mula nak menaip.. tak tahu pulak nak start yang mana satu. Ekslusif entry Rayyan 6 months akan update soon. huhu! Banyak benar pencapaian Rayyan sejak 6 bulan ni. Alhamdulillah! Story pasal holiday pun akan diupdate soon. 

So now, life is so wonderful. Syukur alhamdulillah.. officially dah duduk kat rumah sendiri. hehe! Kira tengah dok excited gugel-gugel dengan husband dok cari idea nak hias rumah. and now, every single part dalam rumah Rayyan dah mula explored dengan kereta beliau. Oh! yea, dia dah boleh nak baby walker tau :)) Nak tak nak, kalau nak deco umah tak boleh over-over sangat such letak pasu bunga sepah-sepah kat bawah.. or wayar / kabel tergantung-gantung. Haish! must avoid it ok. Sebab budak kicik tu sangat bijak. Minum susu cap gantung katakan. huhu! Ok diary, will update Rayyan's story then. Have work to do. Daa....

He is so excited at the beach. Like the mama right now!

No comments:

Post a Comment