Monday, April 23, 2012

This is short update. T _ T

Dear diary

Oh wow! Baru tinggal 5 hari, blogger dah update baru. Masih terkebil-kebil cari button itu ini. huhu! Takde apa pun nak story malam ni cuma tetiba malam rasa bosan pulak sebab Rayyan tidur awal. Seawal 7pm. Aduhai! apalah yang penat sangat anak bujang aku tu. Bila dia tidur awal, terasa sunyi benar malam ni. Kesian Rayyan.. Btw, today is Monday. 23/4/2012. Happy 8 months my dear. Semoga membesar dengan sehat dan kuat. Insyaallah, update Rayyan 8 bulan akan menyusul kemudian. Tadi, baru sudah call the offshoreman. Rindu husband after 2days 'punch each other' and now back to normal mode. I love him so much! Khamis ni husband balik. Hope semuanya will be fine. Dah mula counting days la ni. hehehee! Ok la diary, susu pun dah minum, time to sleep now. Nak hug budak ucuk tu lama-lama. Good night peeps! Assalamualaikum..

..yang tak ternilai..