Tuesday, May 8, 2012

Wake up dear!

Dear diary,

Jam dah pukul 8 pagi. Rayyan tak bangun lagi. Atoooi lamanya dia tidur since pukul 7.30 maghrib semalam. Fuh! penat benar la tu sebab petang semalam dia tidur kejap-kejap je. Bila dah malam, bukan main tak ingat tidur. Bangun minum susu pun banyak kali skip. Jenuhlah mama dia bengkak susu ni. huhu! Btw, After subuh tadi planning nak pegi pasar pagi. Terasa nak makan murtabak la pulak. Tapi husband cakap tunggu Rayyan bangun dulu. and now, Rayyan masih berdengkur.. abahnye jugak super berdengkur. Huhuhu... takde la murtabak lagi harini. Dari semalam semalam lagi tekak terasa nak makan murtabak. Memandangkan cik husband pun esok lusa dah kena work, kena merengek dapatkan jugak ni. hu!

Bila pegang lappy rasa banyak sangat nak di'update, Tapi bila jari dah start menaip.. minda kosong pulak. Maybe mood fever masih terasa lagi. After balik dari Terengganu last-last day. Demam Rayyan berjangkit pulak kat mama dia. Haish! Nasib baik jugak demam panas Rayyan sekejap je kat sana. Tapi aku ni pulak, mula-mula sakit tekak. Now dah flu. Flu tegar and kadang-kadang sakit kepala jugak. Mood pun tak berapa stabil. huhu.. Kesian cik laki. Hopefully penyakit tiga serangkai ni tak berpatah balik ke anak bujang aku tu. Oklah diary, ada masa and mood nanti akan di'update lagi yeh. Bye!

Poor little boy at Residence Resort, Paka