Thursday, July 19, 2012

Rayyan's activity : awaiting!

Dear diary,

Hari ni Rayyan bangun seawal pukul 8 pagi. Bila dia bangun, terus aku bagitau yang abah is coming back home dear. Nanti malam abah sampai. Aku tahu, dia paham apa yang aku sampaikan. Anak mama.. memang terbaik. Bila dah nak masuk magrib tu, teruslah aku mandikan Rayyan. Lagipun dia 'uuk' banyak harini. Maybe pasal yakult. Sebab semalam, banyak jugak dia sedut minum. Oh! Rayyan sekarang ni dah pandai sedut air pakai straw. Dia jugak dah boleh tiup wisel. Sedut hembus.. sedut hembus! Ok! normal anak mama ni. hihi! Time tidur dia pun harini tak sekerap selalu. Sana-sini bila main asyik sebut abah.. abah.. abah.. Pendek cerita memang anak jati abah la Mat Yen ni. huuuu! Disebabkan dah lama tak chamwhore Rayyan, tadi puas jugak la main-main tangkap gambar bos kecik ni. Bila bukak je lense, bukan main menggedik lagi dia. Hadus! sakit kepala mama. But it's so enjoyed! Really fun!

Berdiri dengan yakinnya sambil mengira guli dalam pasu bunga mama.

Pick and catch the ball. Rayyan dah kenal sangat bila sebut ball or bola. Laju je pandang and nak amik bola dia. hehe! Good job my son!

See. Mana-mana aja semua tempat dia nak redah. Dok belek apa kat bawah tu tak tahu lah. huhu!

Kalau iya pun nak picit semut naik kat kaki, tak payah la tinggi sangat muncung tu sayang. hihi!

Ok! mata dah stim. Mama dah paham. Rayyan nak shushu.. nak tido mama!

*-*

sayang tengah buat apa tu? abang kat changkat jering lagi ni. rayyan dah tidoq ka?
yang main internet je bang. aah, rayyan dah tido. letih tunggu abah.
takpa, nanti abah gomoi mama. hehe! kalau sayang ngantok tidoq la dulu. abang nak singgah makan charkeowteow satgi tau. muah!
hehe! buleh-buleh. tapi yang nak burger biasa 1 eh. ketagih lama tak makan abang takde. hu!
hehe! buleh-buleh. janji pakai seksi-seksi eh. muah!
haha! baik bos!


T _________________________ T

No comments:

Post a Comment