Thursday, September 20, 2012

Lovely Alia's Birthday!

Dear diary,

Oh! sejak-sejak husband balik bercuti mood nak berblogging agak suam-suam kuku saje. Even banyak cerita nak di'update, tapi hari-hari ada saja aktiviti bersama husband dan anak-anak. Seronoknye! Kalau kerja, sah-sah hari-hari stress mengadap workload, kalau kena kerja hari-hari balik kerja sakit kepala etc. (bak kata husband sebab tengok isteri dia tengah excited nak cari kerja) huuhu! sob! sob! Oklah kali ni taknak cerita bab itu dulu sebab tiba-tiba nak update tentang birthday girl anak buah aku beberapa hari lepas. Even bersederhana dan simple-simple saja.. tapi doa yang kami aminkan haritu sangatlah bermakna. Semoga hidup kita sentiasa mendapat keberkatan dariNya insyaallah..

View from balkoni rumah kakak saya. uhuhuu! kampung style. best!

Oh! hari tu ada makan-makan laksa. Wajib aku tambah 2 3 mangkuk ye tuan puan. Sampaikan bila aku belek-belek lagi periuk kuah laksa then husband tegur " hah? nak makan lagi??" bluurrpp T__T

Buah hati!

Lovely Alia. Setahun berapa kali nak buat birthday tak tahu la budak neh. huhu!

Moment!

Budak bertuah dengan halnya. Mama nak ambik gambar, dia pun sibuk je nak lari. haish! Tak suka posing ke anak aku neh. Tak geng la Rayyan nih. huhu!

emak dan juga cucu kesayangan. eheee! semua cucu kesayangan mak kan kan kan.. :)) Sebelum balik, Rayyan bodek tok duit raya. Kali ke berapa dapat duit raya dari tok tak tahu la..

That's all update untuk kali ni. Rasa macam nak update lagi, tapi malam ni perut husband meragam pulak. Gastrik rasanya. Banyak kali muntah-muntah. Ish! ish! kesiannye dia. Ada masa nanti akan di'update lagi diary ni. muuuah!

No comments:

Post a Comment