Saturday, October 13, 2012

Short Updated!

Dear diary,

Finally harini kat sini hujan turun dengan lebatnye. Syukur alhamdulillah. Hujan Rahmat. Baru la sejuk sikit bumi ni kan. Neways, now aku masih lagi kat umah MIL. Makan tengah hari kat sini tadi. Planning jap lagi nak pegi tesco jap sebab husband nak gunting rambut, pastu nak cari plug. Oh! week ni ada husband banyak plan nak buat. 

Esok awal pagi lagi kami akan bergerak ke KL. Dah lama rasanya nak pegi KL. huhu! This Monday, husband ada interview then Selasa ada medical checkup pulak. Insyaallah, takde hal kami akan lepak umah Bulat & Efa. Lama tak jumpa diorang. Apa cerita la sekarang ni life after married. Mesti best nak story mory nanti. heheh..

Then week kedua pulak insyaallah kami akan ke Terengganu again. Pheew! Dasar suka ikut buntut husband. Rugi kalau tak ikut. Dah suruh jadi suri rumah sangat... "Tak kira.. Mana abang pergi yang nak ikut. heheh!" and kalau sempat jugak plan nak pergi Genting Highland. Itu pun kalau sempat la..

and sebelum husband nak pergi kerja, Raya Haji ni kami akan buat korban kat rumah Tok. Insyaallah.. semoga semua hal dapat dipermudahkan. Amin!


No comments:

Post a Comment