Monday, December 17, 2012

Rayyan di Expo Mom & Baby PISA

Dear diary,

Niat nak pergi expo mum & baby kat PISA akhirnya berjaya dipenuhi oleh husband. Thanks so much sayang. Actually aku dapat info expo ni dari rakan facebook. Tengok masa pulak, masa tu memang husband tengah cuti. Apa lagi, terus propose kat husband nak pegi. Proceed! Jom layan photo sikit. ehehe! Malasnye nak membebel lebih-lebih. 

Dah penat bertawaf shopping barang Rayyan, apa lagi.. snap la gambar satu dua. Review sikit tentang expo kali ni biasa-biasa jer. Takde la semeriah expo mum & baby yang slalu diorang buat kat Mid Vel tu. Booth yang dibukak adalah dalam 100_+ jer kot. Disebabkan kami pergi tu pun sesambil nak cuci mata tengok expo, so takdelah excited sangat nak membeli. Kalau tengah mengandung 1st baby kalau ada tempat macam ni memang best la nak shopping kan. ekekeehh! Rindunya masa mengandungkan Rayyan dulu. Asyik-asyik nak cari kedai baby jer bila keluar dating. Meeeow! Time tu kitorang just membeli whoopee and some baju untuk Rayyan saja. Yang lain semua free gift, sample pampers, goodie bags etc. Best! Rayyan dapat baju batman!

Keluar jer dari PISA, kami terus bergerak ke Queensbay, Penang untuk lunch dan bersolat. Pheeww! Penat berjalan. Perut lapar memang tak hingat la. Memasing dah kebulur cari makan. Lastly kitorang masuk kat pizza hut saja. Order jangan tak order. Makan sampai lebam. huhu! Oh! sebenarnya masa tu kami pergi 4 orang 1 kereta. Ajak my abang ipar and isteri beliau sekali, kakcik. 

After lunch dan bersolat, dua beradik tu (husband dan abangnye) terus ajak keluar lepak-lepak kat luar Goldcoast. Yang aku dengan kakcik pulak rasa tak puas lagi sebab belum tawaf mall. ahahaha! Tapi diorang dah sibuk-sibuk nak lepak luar ambik angin, ikutkan aje lah even mula-mula macam nak protes la jugak kan. ahaha. 

Rayyan and his abah. Machooonye kesayangan hamba ni. ehehehe :)) Rayyan ni kan makin hari makin lasak tau budak ni. Nak jenjalan mana-mana pun jenuh nak kepong beliau. Tak dok diam seminit. Ada je keja dia nak buat.

My Everything! fullstop!

No comments:

Post a Comment