Sunday, January 20, 2013

Rayyan Aiman # 16 Months # Lipat Laptop



Dedicated this video to my beloved silent reader a.k.a my lovely husband out there :))
(Siap ada background lagu kesukaan awak sekali. eheheh)
Tengoklah anak bujang kesayangan abah ni. Hari-hari abah ajar dia main laptop sampai lewat malam. Kadang-kadang sampai pukul 3 4 pagi pulak tu.
Bila abah takde, mama terpaksa take over.  Alahai! Abah pun tahu kan yang mama ni tak boleh tengok Rayyan tekan-tekan laptop mama. Kadang-kadang siap smackdown lagi kat laptop tunjuk protes sebab mama tak bagi bukak. huwa! Brutal jugak la anak kita tu..
Malam tadi, lepas maghrib.. macham biasalah Rayyan merengek nakkan laptop. Sekarang ni mama tak letak laptop kat meja laptop dah. Mama letak kat bilik depan. Bila tengahhari pun sama jugak. Nak online kena cutik-curik masuk bilik depan. Tengahhari tadi, terkantoi. Rayyan bangun dari tido senyap-senyap turun katil lalu terus cari mama. Rupanya mama tengah syok online dalam bilik. ahaha!
and now, bila dia rengek nak laptop.. dia akan pergi kat bilik depan. Ish! ish! ish!
So tadi, mama masih layankan Rayyan Aiman main laptop. Dari bukak Yahanana.. pastu Tutitu.. pastu alif ba ta pastu Pocoyo dan macam-macam lagi. Tengok lah video tu...

"Rayyan!!! berdisiplin la sikit main laptop tuuuu!"
>.<"

No comments:

Post a Comment