Monday, January 14, 2013

Restoren Hadramawt, Perda untuk kali yang ke3

Dear diary,

Bila husband ada kat rumah, tekaknya terasa nak makan nasik pak arab lagi. Jadi satu hari tu kami anak beranak berduyun-duyunlah ke Perda lagi untuk menikmati hidangan nasik arab. ehehe! Dah kena, terus gian. Kali ni kami try menu lain pulak. Makan sampai lebam. Husband cakap, makan! makan! Rasa nak makan apa just order. Huwaa! Tahulah perut dah gendut-gendut. Nak bagi kite ni gendut boroi sama. ehehe!

Beberapa minit pertama, baik jer budak kicik ni mengadap. Bila dah lama, semua benda dia nak sepahkan. Buat kedai macam rumah sendiri. huhu! Tengok tu, kite bagi sudu.. dia nak makan pakai garfu plak.

Araes. Kalau tak silap la. ehehe! daging kambing diapit dengan roti, ada sayur dan jugak sos putih. Husband suka la ni.

Chicken kebab with bread. Sodap! Semestinya ini ada menu aku pada haritu..

Main menu. Husband nak makan lamb madghrob lagi. Sedap sungguh katanya. hhhuu!

Ada mushroom soup juga. Tapi tak berapa best kot sebab dah biasa makan kat pizza hut tu, seseeedap sangat. Tapi kali ni, dia macam letak susu kambing sikit kat dalam sup tu and agak pekat la. huummm!

Balik dari penuhkan perut macam biasa, jalan-jalan pusing jusco jap bagi nasik dan kambing sebati mix dalam perut. ehehe! Dear husband, thanks for the lovely lunch meal!

No comments:

Post a Comment